Arkadaşlar, size yeni bir falcı önermek çok isterdim ama malesef sadece fal olayıyla ilgili bugün yaşadığım bir aydınlanmayı paylaşmakla yetineceğim: fal dünyası öyle bir dünya ki kısa sürede sizi içine çekiyor, hele ki sabah akşam odaklandığınız bir durum varsa..bağımlılık seviyesi de hızla artıyor. ben öyle bir durumdaydım ki, bilimeme rağmen fal baktırdıkça ve her seferinde istediğimi duydukça o işin aslında istediğim gibi olmayacağını, yine de artık alışkanlıktan mıdır bilmiyorum sürekli gitmeye devam ediyordum. Belki de hala öyle, kısa süreli bir aydınlanma da olabilir:) neyse, en son bugün gittim bir falcıya; isim vermiyorum çünkü kime gitsem aynısı olacaktı. 2 hafta önce çok olumlu konuşan kadın, (ki o dönem biraz daha olumluydu enerjim bu konuyla ilgili ve çektiğim kartlar genelde olumluydu) bugün, hep olumsuz kartlar çekmem dolayısıyla (çünkü arada kötü bir olay yaşadım ve durumdan ümidi iyice kestim) daha olumsuz şeyler söyledi ama olmayacak da demedi çünkü daha önce baktığı falı da biliyor. Neyse burada, geçtim dolandırıcı falcıları, onları bir kenara bıraksak, biz ve fal arasında aslında çok kaypak bir ilişki var. tamamen o duruma nasıl baktığınla şekilleniyor fal. bu, "olmasını istiyorsan olacak çıkıyor"dan daha farklı..tam anlatamıyorum ama, mesela şu an o olayı tamamen kapatsam ama içten kapatsam, falımda onunla ilgili bir şey çıkmaz. e ama hani 2 hafta önce olacak çıkmıştı?? yani belki de en somut ve basit şekliyle demek istediğim; bir insana takılıp kalmak fallarla onu canlı tutmak da elimizde, ki o zaman ölümünü hazırlamış oluyoruz çok odaklandığımız için, ya da onu hiç düşünmeyip(ama gerçekten düşünmeyip) hayatımıza devam etmek de, ki o zaman da olma şansı daha yüksek bence tabi bu kısmı olma şansı daha yüksek diye yapmamak kilit nokta, gerçekten düşünmemek de buna tekabül ediyor zaten. işte böyle.. Umarım aydınlanmam hayat boyu olur, sevgiler..