arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..
o kadar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ki, birçok konuda,siz farkında olmadan bana yardımcı oldunuz, onun için öncelikle hepinize gönülden teşekkürler..
neyse nihayetinde dayanamayıp bende paylaşımcı olmak için üye oldum..
yıllardır fal delisi bir insan olarak cumartesi yaşadığım bir olay delirtti beni, paylaşmak istedim. kendimde nacizane katina ve tarot baktığım için deste fallarında çok güvenmediğime gitmiyorum ama, kahve fallarında tutturanda oluyor kolpa çıkanda..
neyse gelelim cumartesi ye; arkadaşımla yükselde zaman öldürürken bir çocuk önümüze atladı bir falcıyı övmeye başladı, yok spiritüalist, şurada şöyle okumuş, isim veriyor direkt vs vs... sorduk 10 tl dedi, hadi dedik deneyelim, zamanda var..neyse, gittik 3 veya 4. kat hatırlayamıyorum, çıktık gayet güzel dekore edilmiş bir yer, duvarlarda medyum ayberk hoca tanıtımları fln fln, bende yurtdışında yaşayıp orada da gittiğim için tamam dedim herhalde psişik analiz yapılacak..heyecanla bekliyorum, geldi sıram, içerideki odaya bir gittim, Allah ım ne göreyim 20 li yaşlarında bir erkek oturuyor, adımı soyadımı doğum tarihimi aldı, insan nezaketen bir burçtan girip bir tek şey tutturur değil mi..tam anlamıyla rezaletti..ömrümde ilk kez fala verdiğim paraya acıdım..
aman siz siz olun, medyum ayberk hoca tanıtımlı bir yere gidip 10 liranızdan olmayın..
bu arada haftaiçi işten kaçabilirsem ankara cafe ye gidip baktıracağım, bakalım tutacak mı..
gelişmeleri yazarım..
sevgilerimle..