Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay arkadaşlar bayadır giremedim, özledim hepinizi :)
Bi şey soracağım; turuncu cafe berrin? Gidenler bi yazarsa şuraya çok sevinirim
Yaaa neden buraya kimse bir şey yazmıyor. İzmir ve İstanbul'daki falcılar konusu dopdolu.
Ankara'da fal baktıran yok mu hiç?? Daha çok bilgiye ihtiyacımız var. (
Arkadaşlar günlerdir rica ediyorum bir Allah'ın kulu da duayı göndermiyor
göndermedimmi ben tatlım sana göndermiştim sanki..göndereyim hemencik
Merhaba, duayı gönderdim. Hoşçakalın.
Merhabalar, Sırf size falcilar hakkındaki yorumlarimi yazmak için üye oldum :)bu aralar online fal bakan bir siteye takıldım ilk önce ondan bahsetmek istiyorum orda çalışan falcılar hakkında;Adın kısa ama sanal fincan bile olsa isim veriyor Enderun promosyon fal olmasına rağmen isabetli yorumlar yapıyor Merilin her promosyon falim ona denk geliyor,kopyala yapistir yapıyor Lokman Hekim.kesinlikle baktirmayin bir tanesi bile doğru değil Light kesinlikle baktirmayin fal değil astroliji yorumu yapıyor .Astroloji yorumu yaptırmak isterseniz zaten gazetelerde yaziyor."eğer yanlış hissetmiyorsam çok ağır pArfümler yerine güzel ve daha kaliteli kokuları seviyorsun gibi Birde facebooktan eklenme istiyor. :)Pembe Kahve başarılı değil,dualar veriyor Medyum askkk birkaç tane daha profili var baktirmayin derim Mercury ona verdiğim 25 liraya o kadar aciyorumki profil sayfasında benim.dediklerim %100 çıkıyor yazar .kesinlikle aldanmayin bir tane bile tutturduğu kelime yok Rehber başarılı nokta atışları mevcut Nimelmattub başarılı nokta atışlari var Idas başarılı nokta atışlari var Medyum Tuna,Tuna abi hayatımdaki en önemli olayı bildi.Hayatınızdaki mutlaka bir kere haklısın.Ben şimdi Imporatariceye baktirmak istiyorum ama oda mevcut.musterisine bakıyor.Birde söyle bir durum söz konusu kötü yorum ve oy verirseniz eğer yani kötü bile baksa güzel baktı demeniz gerekiyor nasıl falcılarin oy kriteri varsa biz müşterilerinde puanlama sistemimiz var eğer puanlama notumuz düşükse falcilar bakmiyor.mesela bana Selin89 bakmamisti :)ilkay gurden hiç memnun kalmadım resmen azarlar gibi konuşmus :)
Merhaba, duayı gönderdim. Hoşçakalın.
canım çok teşekkür ederim ayrıca xlilax a da.rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin.Gönlümüzden geçen tüm güzellikler bizimle olsun.Amin
Arkidişler ben özelden duayı yazarken al allahu dan sonra tevekkeltü kısmını eklemeyi unutmuşum benide metumetu arkadaşım uyardı çok özür diliyorum herkesten okurken o kısmıda ekleyin arkidişlerr...çok özür dilerim
dilca cafe yeter hanima bi arkadasimin onerisi ile gittim tarot kahve katina bakti gecmisi falan baya bildi oyle herkese soylesen tutacak seyler degil ay ay yil yil yasadiklarimi siraladi ama dedikleri konusunda kafam karisik daha onceden gitmis olan var mi?
bir de fal merkezi irem bildi bazi seyleri
bir de gizem cafe gizem(sari uzun sacli zayif ve galiba girit gocmeni) o da ilginc seyler bildi.
gelecek cikmaya cikmiyo ama bu ucune vasatin ustu diyorum gizem iddali zaten sinirli bi tip,irem yapici terapi gibi,yeter hanim da nasil desem komsu teyze gibi olsa da bunu nerden bildi dedirtti bana zaman da veriyo ancak tarot bilmiyor katina da bilmiyor kartlari kendine gore yorumluyor...
bu ucune gidip dediklerini yasayan varsa yazarsa sevinirim.
Ben hiç memnun kalmadım tatlım 3 arkadas gitmiştik üçümüzede aynılarını söyledi dolapta bulunan bir şalın üzerinde büyü olduğunu söyledi ama zaten herkesi dolabında bir şaı vardır mutlaka
kim bu yeter mi?