Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz yaz doyamadim kac gundur :) ozgoktu kuzum melek oz demissin gordum ona baktirmistm ben sesi cok tatli baktir hic bisi bilmese de huzur bulursun kesin emek verir parana yazik olmaz :) guzel tarot yorumluyo ama bana cikmamisti gelecek. Ama yne de parama hic acimadim inan kizin enerjisi bile iyi gelmisti. Ama bak rezzani begenceksiniz ben eminim.
Melek Ozun sesi gercekten cok tatli, enerjisini ve tatli dilini ben de begendim........lakin soyledikleri tamamen zirvaydi, yani kesinlikle olasiligi olmayan seyler. Mesela bana yazin eskiden ask iliskisi yasadigin biriyle karsilasicaksin, onunla bir iliskiye baslayacaksin demis ama benim eski sevgilim yok, yani gercekten yok Sonra da salladikca sallamis, ben hala en cok Ilkayi begeniyorum
ikisine de gitmedim ama yasemin bi arkadaşıma isim falan vermiş durumu bilmiş de ben yorum yapamam yasemine gitmedim...oranın en iyisi yasemin diye biliyorum beğenmeyen de var
Arkadaşlar yorucu bir günün sonunda hemen bugünkü gözlemlerimi aktarayım :)
Turuncu cafede yıldız hanıma baktırdım. Çok ılımlı çok tatlı bi kadın. Enerjisi bile mutlu ediyor :) şu anki durumumu bildi 3 arkadaş baktırdık ve hayatımızı okudu cidden. Geleceği bekleyip göreceğiz :)
Cidan cafe ezgi için bugün tam anlamıyla yorum yapabilirim. Beğenmedim. Sadece çok önemli bi konuda nokta atışı yaptı fakat gerisi fos. Full kötü şeyler söylemişti ama dedikleri olmadı.
Erkek konusunda ezginin dediğini değil, gırgır cafede demet hanımın dediğini yaşadım ve çocuk yanımda artık :)
Enerji meselesi ama artık fal baktıracağım ve tavsiye alabileceğim kişi gırgır cafe demet! Yöntemleriyle çok yol kat ettim :)
Yıldızda cidden çok tatlı sırf sohbete bile gidebilirim demete yakın şeyler söyledi, attığı, bilemediği çok uç dediği bi şey olmadı :) genel iyiydi
kuzucum cocuk yanimda artik derken ayrilik kisa surdu yani masallah :)darisi basimiza ezgi bana seninle ayni seyleri soylemisti umarim bende de yanilmistirTatlım özel mesaj hakkım yok son yorumumda anlattım istediğini :)
demet nekadara bakıyo ve sen ne falı baktırmıstın ona??
kuzucum cocuk yanimda artik derken ayrilik kisa surdu yani masallah :)darisi basimiza ezgi bana seninle ayni seyleri soylemisti umarim bende de yanilmistir
Tarot baktırdım, 50ye bakıyor
kızlar illaki beğenmeyen vardır ama pınarı arayanlar vardı tekrar bakmaya başlamış ben baktıramıyorum ama isteyene numarasını yollayabilirim.ya da önceden baktırmış olanlar ne düşünüyor bu pınar hakkında
foruma baktım pınarı pek beğenen yokmuş zaten...
neyse ankara'da falcı yok işte...2. tur 3. tur derken aranan kan bbulunamadı :)
numarayi yolladim canim valla bana sorarsan gitme 50 tl az degil burada bi arastirdim begenen az yanimerhaba, ben de ankarada baya bi fal baktırdım. br pınar baktırmadım acaba numarsını yollayabilirmisiniz? ama özel mesaj hakkım yok sizin de yoksa turtiko () hotmaile gönderebilirmisiniz?
bu arada ben de en uygun zamanda ankara falcıları hakkında görüşlerimi yazacağım.
Ben de bi ask buldum gibi... diyorum ki hiiiic falciya gitmesem de yasasam artik neyse... biri bisey der canim skilir negatif enerji yukler. Sanki herseyi bilebikecek varmi :) resmen milyonlarca fal baktirmisiz. Bundan sonraki fal paralarimla yeni sevgilime hediye alicam ya ben guzel olacagini ben hissediyorum bu daha onemli :)
Bakmayin gerci sagim solum belli olmaz yine gidiveririm de... yalniz sizlerle burada olmak bile keyifli kizlar bana iyi geliyorsunuz :) olumsuz fallara can sikmamaya calisin cok morali bozulana da ben bakicam fal :))
numarayi yolladim canim valla bana sorarsan gitme 50 tl az degil burada bi arastirdim begenen az yani
su an gidilecek falci kalmadi ani biliyo ve karsidakinin agzindan konusuyo dedikleri bi dikmendeki yasemin var !ama o da gelecegi tutturamiyomus