evet benide aynı sekilde bir üst kata çıkardılar keşke adını sorsaydım şimdi çok pişman oldumbana dediki seninde hislerin çok kuvvetli kimse bakamaz dedi ve inanın bana çok uygun bir fiyata hem kahve falı hemde tarot açtı daha önce evlere bakıyordum yeni cafe işine geçtim dedi sarışın kilolu göz makyajı fazla bir bayandı hatta tarot bittikten sonrada çay söyledi sohbet ettik ben memnun kaldım bugun arkadaslarımı yönlendirdim onlarda olumlu bir şekilde ayrıldılar
:1shok:
Aaa süperrr... Eğer diğer dedikleri de olursa paylaşamaya devam et burdan lütfen. :))
özel şeylerdi, özel hayatımla ilgili ve 3 hafta demişti tam 3.sonra çıktı hemde bakalım bir iki şey daha var onları beklicem ama 1 ay ve 7 ay daha beklemeliyim
bu arada ben bugün nilüfere gittim yani tarif edilen yere yoktu öyle biri yanlış mı gittim aceba bu arada ermeni kadın adı ebru ise öneririm o kadını çok iyi bakıyor
cnm bende bulamadım tarif edilen yerde öyle biri yoktu
kızlar açıkçası ben artık hiçbir falcıya inanmıyorum o kadar sıkıldımki bu fal işinden şu siteye bile canım bakmak istemiyor
ben eylülün falına hiç inanmadım açıkçası çıktı dediğim şeyler de hiç onun dediği şekilde olmadı yani tesadüfen bildi bundan sonrası da hiç onun anlattığı şekilde gelişmedi ve gelişmeyecek
sadece eylül mü derseniz hayır tabiki hepsi yalan dolan
nilüfer, eski megapolun sok. ında sor gösteririler ztnn.. 2. apartman, sağdan. 4. kat
nilüfer, eski megapolun sok. ında sor gösteririler ztnn.. 2. apartman, sağdan. 4. kat
Şu ermeni falcı Ebru'nun yeri tam olarak neresi?
Eski mesajlara baktım da net cevap bulamadım hakkında.
sakaryada mercan balığın yanındaki bina mercan balıkla lokman hekim arasında apartman kapısı 1. kat arkabahçe kafenin adı ben gittim iyiydi tavsiye ederim hatta nilüferi bulamıyoruz madem bende ona gideyim ya aslında eylülede gidesim var neredeyse 1 ay oldu söyledikleride çıktı ama benim şimdi kafam karıştı kime gitsem:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?