Yasemin olan mı kızıl saçlı Şehrazat o değilse no alayım mıbana numarasini atabilir misiniz aylardir kendisini ariyorum numarasini degistirmis sanirim
Fala inanma falsız kalmaevt izmir var istanbul var ankarada olsun malum birsürü fal kafe var hangileri ii paylaşalaım:))
Cemile’ye baktırınArkadaşlar şimdi birine sordum o da sürekli Fikriye'ye baktırırmış ve ondan çoook memnunmuş. Şimdi aklım karıştı Fikriye mi Mihriye mi sanırım farketmez. İkisi de iyimiş.CADIARZU
Cemile’ye baktırın
Mihriyenin dedikleri çıkmış mıydı peki size14 sene önce yazdığım mesaja yorum yapmışsınız.
Ankarada üniversite okurken fal baktırırdım.
Artık asla parayla baktırmıyorum. Çevremde varsa eğlencesine bakan ona baktırırım.
Paralı fallar boş genelde. Umut taciri neredeyse hepsi. 30 kişiye baktırsanız tutturan 1 tane falan çıkar.
Karşıma çoktı dayanamadım 14 yıl sonra :))14 sene önce yazdığım mesaja yorum yapmışsınız.
Ankarada üniversite okurken fal baktırırdım.
Artık asla parayla baktırmıyorum. Çevremde varsa eğlencesine bakan ona baktırırım.
Paralı fallar boş genelde. Umut taciri neredeyse hepsi. 30 kişiye baktırsanız tutturan 1 tane falan çıkar.
Bana bilgilerini mesaj atarsanız sevinirim
Merhaba ışıla veya hülyaya ya da gamzeye ulaşabilir miyiz?
Merhaba bende Ankara’da kahve falına bakan birini arıyorum Zeynep hangi Cafe de yeri nerdeIşıl artık bakmıyor diye biliyorum Hülya hanımın telefonu yok bende maalesef lakin hayatımda şuana kadar olan her şeyi bilmiştir
Tek bir şey kaldı bakalım
Maria bende son oldu ki
Bir de Zeynep var onu tek geçerim
Söyledikleri oldu
İlk başta anlayamadım ben
Merhaba bende bi no var ama cevap vermedi özelden yazayım isterseniz aynı kişiden mi bahsediyoruz kiselam kızlar
ankarada superisi telefonunu bilen var mı?
kader hn
ulaştımMerhaba bende Ankara’da kahve falına bakan birini arıyorum Zeynep hangi Cafe de yeri nerde
Canim telefon numarasi var mi telden de bakiyo mu?ulaştım
gititk
tşk ederim
çok nokta atışı bir kadın
bu Ankara'da bir Falcı mı? Yeri nere acaba? ben meşhur trans Zeynep sanmıştım.ulaştım
gititk
tşk ederim
çok nokta atışı bir kadın
TELEFONU VARCanim telefon numarasi var mi telden de bakiyo mu?
evet çok 10 numaradır kader abla ben çok kez gittimbu Ankara'da bir Falcı mı? Yeri nere acaba? ben meşhur trans Zeynep sanmıştım.
siz ulaştım gitrik diye Zeynep'i soran birini alıntılamılsınız da başkası anladıpım,alıntılar karıştı herhalde.evet çok 10 numaradır kader abla ben çok kez gittim
20 senedir aynı yerde
telefon için bence özelden yazın çünkü buradan yazmayım
pardon karışmışsiz ulaştım gitrik diye Zeynep'i soran birini alıntılamılsınız da başkası anladıpım,alıntılar karıştı herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?