• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA'daki arkadaşlar bizde burayı istiyoruz...Daha önce burada düğün yapan var mı ?

Fotoğraflarına bayıldım mekanın. internet sayfası var mı acaba detaylarına bakabileceğim??

kızlar benmi dugunum 5 temmuzda burda olcak kısmetse:) yıldız bahçesinde yani kapalı olan yerde..yemeksiz 4 milyara anlaştık.. pasta denildigi gibi yukardan iniyor:) soracagınız bişey olursa özelden yada burdan sorabilirsniz arkadaşlar..

birde kızlar kuaför için banada yardımcı olabilir misiniz?:)

Son düzenleme:
kızlar benmi dugunum 5 temmuzda burda olcak kısmetse:) yıldız bahçesinde yani kapalı olan yerde..yemeksiz 4 milyara anlaştık.. pasta denildigi gibi yukardan iniyor:) soracagınız bişey olursa özelden yada burdan sorabilirsniz arkadaşlar..

birde kızlar kuaför için banada yardımcı olabilir misiniz?:)

hayırlı olsun cnm benimde iki yerde düğünüm olacak biri 26 haziranda yıldız bahçesinde diğeride 2 temmuz nişanlımın memleketinde olacaktı ama işler karıştı 26 haziranda kuzenimin düğünü olduğu için biz bi hafta öne çekmek zorunda kaldık ama düğüne 2 ay kaldığı için düğün salonu tamamen dolmuş olmasından korkuyorum nişanlım bu hafta sonu gidip konuşacak inşallah boş yer vardır yoksa başka salon tutmak zorunda kalacaz sana sormak istediğim şey haziranda hergün dolumuydu özellikle 5 temmuzumu istediniz yoksa o günmü boştu cnm bi bilgin varmı off kafayı yicem kuaför konusuna gelince bende hala bi kuaför bulamadım...

cnm haftasnu fyt brz farkedyrdu o yzden haftaiçi istedm yani gunu biz istedk:) 5 temmuz da dgunum olcak 4 temmuz berat kandli o gun herkes brdykn gzl bigun geçiririz dye düşündk.. inşallah bulursunuz cnm ya dgunlern çakışması kötü olmuş.. umarım bulursunuz cnm.. kuafr de inşallah buluruz cnm

daha evlenmek için yaşım küçük sayılır evlenecek kişi de yok gerçi henüz de ama ileride şahsen ansip olur da evlenecek olursam ben de Ankara da yaşayan birisi olarak burayı değerlendirmek isterim şahane tek kelimeyle ya bayıldım ben buraya :1:

cnm haftasnu fyt brz farkedyrdu o yzden haftaiçi istedm yani gunu biz istedk:) 5 temmuz da dgunum olcak 4 temmuz berat kandli o gun herkes brdykn gzl bigun geçiririz dye düşündk.. inşallah bulursunuz cnm ya dgunlern çakışması kötü olmuş.. umarım bulursunuz cnm.. kuafr de inşallah buluruz cnm

çok teşekkürler cnm iyi yapmışınız benimkide hafta içiydi ama düğünler çakışınca kötü oldu eğer dolu olursa çayyolunda kır düğün yerleri varmış oraya bakacam sen baktınmı orası nasıl cnm

rıhtımın kır bahçesi ümitköyde diye biliyorum canım .. orası tam anlamıyla bi kır dugunu yapılcak yer :) fiyat pahalı ama deger:) biraz uzak sadece bu sorun var yoksa orası kaçırılmaz bi fırsat kır dugunu isteyenler için:)

kızlar bende mekan arıyodum fikir verdiniz düğünden sonrada fikir paylaşırsanız sevinirm..birde fiyatları bilen varsa yazabilirmi?

Back