• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA'daki arkadaşlar bizde burayı istiyoruz...Daha önce burada düğün yapan var mı ?

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Arkadaşlar bizim ekimde olacak düğünümüz ve salon olarak burayı düşünüyoruz...Biz yemeksiz yapacağız tahminimizce yemeksiz olarak 4-5 milyar civarıdır...Altınparkta bulunan bu salonun adı = Yıldız Salonu...Daha önce burada yapan var mı düğününü ? Ben çok istiyorum burayı ama fiyatlar nasıl bilemeyeceğim hiç arayıp fiyat alan oldu mu ? Ve sizce nasıl burası ? (Bu arada pasta yukarıdan iniyormuş aşağıya onu öğrendim :) :1:

$Altýnpark (24).jpg $Altýnpark (9).jpg $Altýnpark (8).jpg $Altýnpark (6).jpg $Altýnpark (3).jpg $Altýnpark (2).jpg $Altýnpark (1).jpg $Altýnpark (5).jpg $Altýnpark (18).jpg $Altýnpark (12).jpg $Altýnpark (7).jpg $Altýnpark (10).jpg $Altýnpark (11).jpg $Altýnpark (28).jpg $Altýnpark (23).jpg $Altýnpark (22).jpg $Altýnpark (20).jpg $Altýnpark (21).jpg $Altýnpark (19).jpg $Altýnpark (16).jpg $Altýnpark (15).jpg $Altýnpark (14).jpg $Altýnpark (13).jpg $Altýnpark (4).jpg

cnm benimde düğünüm altınparkta olacak yıldız salonunda veya tam karşısında rıhtım düğün bahçesi var ikisinden birinde olacak ama ben karar veremedim fiyatı söylediğin gibi 4 5 milyar civarında tam bilmiyorum senin düğün ne zaman benimki haziranda

cnm benimde düğünüm altınparkta olacak yıldız salonunda veya tam karşısında rıhtım düğün bahçesi var ikisinden birinde olacak ama ben karar veremedim fiyatı söylediğin gibi 4 5 milyar civarında tam bilmiyorum senin düğün ne zaman benimki haziranda

Canım benim düğünümde kasımda olacak inşallah :) Ne güzel aynı yerde olacak olması dilersen sohbet ederiz hazırlık aşamalarımız hakkında :) :34:

Rıhtımda bi arkadaşımın düğünü oldu kendimizi restauranta yemek yemeğe gitmiş gibi hissettik doğrusu kolonlardan dolayı sahne pek görülmüyor bi gidip görün mutlaka hatta bi düğüne gitseniz daha iyi olur

Rıhtımda bi arkadaşımın düğünü oldu kendimizi restauranta yemek yemeğe gitmiş gibi hissettik doğrusu kolonlardan dolayı sahne pek görülmüyor bi gidip görün mutlaka hatta bi düğüne gitseniz daha iyi olur

ben bi düğüne gitmiştim rıhtımdaydı evet sahne havuzun yanında oturanlara pek gözükmüyor yıldız salonu daha çok hoşuma gitti galiba yıldız salonunu tercih edecem :3:

Yanlız bemimki Rıhtımda olamayacak...Rıhtım ve Yıldız salonu aynı yer değil ikiside Altınparkta ama farklı yerler...Yıldız salonunu gezdik gayette hoştu zaten bi arkadaşımın düğününe gittiğimde beğenmiştim ordan aklımdaydı :) Aynen resimlerde göründüğü gibi çok şık bi yer...:34:

Arkadaşlar buraların fiyatları nedir? Rıhtıma sayfasından baktım çok hoş görünüyor bahçeli olan fiyatını biliyormusunuz?

ama ben şimdi sordum rıhtıma internetten bakmıştım,iki kısmı var kır düğünü birde düğün bahçesi,ikiside aynı fiyat 450-500 kişilik düğün
hafta sonu 13.000, hafta içi 8.000 dediler.4-5 değil yani.

benim resimlerini eklediğim bu yıldızlı salon icinde mi öyle fıyat dedıler cnm ?? Eger bu salon ıcınse yanlıslık olmalı...Cünkü daha uygun fiyat aldım ben...

benim resimlerini eklediğim bu yıldızlı salon icinde mi öyle fıyat dedıler cnm ?? Eger bu salon ıcınse yanlıslık olmalı...Cünkü daha uygun fiyat aldım ben...

Yok canım değil, rıhtım denilen yeri aradım ben onların 2 yeri varmış zaten.biri düğün bahçesi dedikleri yer açık hava,biride kır düğünü yeriymiş 2 si aynı fiyat yazdıklarım.senin yer ayrı galiba.intternet sitesinde yıldız diye biyerde geçiyo ama isim benzemesi sanırım onu anlamdım.Ama teldeki kişi yazdıklarımı söyledi.

Eryamanlı sende burdasın :) 10 dk da bir mesa yazılabildiği için buraya yazıyım sen hazır burdayken dedim :) canım peki harkalar diyarında düğüne gittin mi hiç,açık havada yapıyolar havuz başı felan baya güzel gözüküyor,hafta içine 6.500 dediler 450 kişiye.sence nasıl?

ama ben şimdi sordum rıhtıma internetten bakmıştım,iki kısmı var kır düğünü birde düğün bahçesi,ikiside aynı fiyat 450-500 kişilik düğün
hafta sonu 13.000, hafta içi 8.000 dediler.4-5 değil yani.
kışın sormuştuk 4 5 civarındaydı fiyatlar bizim tanıdık olduğu için rıhtımı normal fiyatlardan çok daha düşük fiyata verdiler :2:

Yok canım değil, rıhtım denilen yeri aradım ben onların 2 yeri varmış zaten.biri düğün bahçesi dedikleri yer açık hava,biride kır düğünü yeriymiş 2 si aynı fiyat yazdıklarım.senin yer ayrı galiba.intternet sitesinde yıldız diye biyerde geçiyo ama isim benzemesi sanırım onu anlamdım.Ama teldeki kişi yazdıklarımı söyledi.

ha tmm canım :) evet rıhtım var bı de antınpark dısında bı yerde yerlerı varmış kır düğünü konseptınde ikisi...benım bahsettıgım konusunu actıgım salon yıldız salon altınparkta fakat kır düğünü icin degıl :) :34:

serce_serce arkadaşım sana bişey sormak istiyorum altınpark düğün salonunun anlaşmalı olduğu bi kuaför varmı ben sormayı unuttum acil cvbını bekliyorum

serce_serce arkadaşım sana bişey sormak istiyorum altınpark düğün salonunun anlaşmalı olduğu bi kuaför varmı ben sormayı unuttum acil cvbını bekliyorum

Tatlım inan bende sormayı unuttum çünkü benim özel kuaförüm olacak tesettürlü olduğum için...Ama sana tavsiyem olacak sakın düğün salonlarının anlaşmalı kuaförlerine güvenme derim saçın filan yanar bilmediğin kuaföre asla gitme derim...Allah korusun modeli beğenmessin saçın yanar filan böyle aksiliklerle karşılaşan arkadaşım çok oldu...İyice araştır hatta bazı yerler prova bile yapıyor sorarsın çok fazla miktar istemezlerse sende öyle prova yaptırırsın istediğin modeli hem görmüşte olursun :34: Sonuçta düğün bu senin günün her şey çok güzel olmalı :) Umarım gönlünce olur herşey :34:

Tatlım inan bende sormayı unuttum çünkü benim özel kuaförüm olacak tesettürlü olduğum için...Ama sana tavsiyem olacak sakın düğün salonlarının anlaşmalı kuaförlerine güvenme derim saçın filan yanar bilmediğin kuaföre asla gitme derim...Allah korusun modeli beğenmessin saçın yanar filan böyle aksiliklerle karşılaşan arkadaşım çok oldu...İyice araştır hatta bazı yerler prova bile yapıyor sorarsın çok fazla miktar istemezlerse sende öyle prova yaptırırsın istediğin modeli hem görmüşte olursun :34: Sonuçta düğün bu senin günün her şey çok güzel olmalı :) Umarım gönlünce olur herşey :34:

sağol tşk ederim cnm senin kuaförün nerde bende araştırıyorum inş bulduğum kuaförde öyle aksilikler yaşamam yaa çok strese girdim iyice

Back