• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da yatılı bakıcı arıyorum yabancı uyruklu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aslikara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
19
0
86
Ankara
arkadaşlar daha önce moldovalı bir yardımcım vardı yanımda babsı öldüğü için gitmek durumunda kaldı bana yardımcı olur musunuz yabancı bir yardımcı bulmama genç birini arıyorum kızım var 5 aylık ev işlerinde de yardımcı olmasını istiyorum ben çalışıyorum yardımlarınızı bekliyorum acil lütfen!!!

Son düzenleme:
eğer isterseniz elimdeki şirket telefonlarını paylaşabilirim. bir de hürriyetin ankara ekinde ilanları var. ben de yatılı bakıcı aradım 2 hafta kadar önce ve telefon bulmada çok zorluk yaşadım. şimdilik bu işe ara verdim, eskisi ile devam edeyim diyorum ama bir sürü tel portföyüm oldu. seve seve yardımcı olurum, çünkü ben tam 2 hafta kıvrandım. acım hala taze :)

şirketlerede para ödemek istemiyorum nolur anla cok istiyorlar düzgün birini bulamadım bebek evde hergun bırıyle rezıl oluyor sasırdım cok zormus bu işler eger şirket dısında bulabıldıgız bırı varsa memnun olurum tesekkurler

ben de Ankara'da oturuyorum.Sizin gibi bakıcı arıyorum.bebeğim 5 aylık eylülde işe başlayacağım.Yabancı uyruklu(tercihen Filipinli) yatılı bakıcı arıyorum.şirketler ne kadar istiyor acaba??
Banu hanım güvenilir şirket ismi verebilirseniz çok sevinirim...

Back