Yatak Odası Dekorasyonu ankarada yatak odası alabilecegim yerler söylermisiniz

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
Mrb kızlar Temmuzda kısmet olursa düğünümüz olacak. Şimdiden eşyaları almaya basladık. Ankarada oturuyoruz sitelerden yada baska bir magazadan yatak odası takımı alabiceğimiz yerler önerebilirmisiniz?

merhaba canım.hafta sonu ankarada mobilya fuarına katıldım ve HB collection'un yatak odasına bayıldım bence gidip görmelisin çok güzel modelleri var.

lazzoni,hıgh end süperler....ben buralara bakıorum bu ara..bana daha var...seneye kısmetse ama bakıyorum şimdiden napayım hihih:))

Lazzoni cok güzel ama pahalı
ben suan yatasın ürünlerini takip ediyorum. begendiğim modelin indirimli fiyatı suan 3.750 sizce fiyatı nasıl?

canım bence yataş gibi markalara bakma derim nedeni ise sitelerde daha güzelleri ve daha kalitelileri var buna emin ol.biz önce istikbalden seçmiştik herşeyi oradan alacaktık ama sitelerde ki ürünleri görünce iyi ki almamışız diyorum bence önce siteleri gez daha sonra bulamazsa o markalara bak

evettt dün gidip baktım yatasa internette göründüğü gibi değilmiş. basit görünüyor. herhalde sitesinde cekilen mekandan dolayı güzel görünüyordu. düğüne daha 4 ay var ben simdiden bakmaya basladım.

canım bende dün ankaradan yatak odamı aldım..istanbuldan gelin gidicem bende..1 hafta gezdim dolaştım sonunda doğtaş tan almaya karar verdim..doğtaşın elegance modeli..beğenirsen sana o takımı istanbul yolunda büyük bir showroom u var oradan almanı tavsiye ederim zira nişanlımla sitelerde 2 doğtaş ve 3 ayrı yerdeki doğtaşa baktık..hepsi tüm doğtaşlarda fiyat aynı 1 tl oynamaz deken 5 indende ayrı fiyat aldık dönüp dolanıp gidip istanbul yolundan aldık..tüm mobilyaları doğtaştan beğendim sadece kçşe takımımı tepe den aldım..modeli istersen ekleyebilirim yatak odasının

bende kelebekte bir köşe beğenmiştim..nası hoşuma gitti..tepe ye baktım sonra kelebeğin sitesindeki köşeyi görmeden emin olamıcam dedim..gidip baktım offf çok farklı idi..hiççç resimdekine benzetemedim valla..dönüp tepe den aldık bizde..sakın resimlere kanma canım..git gözünle mutlaka gör..

lazzoni,hıgh end süperler....ben buralara bakıorum bu ara..bana daha var...seneye kısmetse ama bakıyorum şimdiden napayım hihih:))

lazzonide evet çok güzel şeyler var..ordada bir köşe ve bir tv ünitesi beğenmiştim..gerçekten çok güzeldi ama açıkcası bizim bütçemizi aşacaktı onları alsaydık..hoş ben aldıklarımıda sevdim..bütçemize uygun alabileceğimiz zevkime en uygun mobilyaları baya yorulsakda gezemekten almış olduk

Son düzenleme:

:1hug: tskler canım dogtasın yatak odalarının içindeki fonksiyonları hosuma gitti. siz kaca aldınız

modalife a bakabilirsin hem şık hemde ucuz siteleride gez orasıda ucuzdurkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…