Sağolasın, teşekkür ederim. Amin inşallah, Allah gönlünüze göre versin Sağlıkla inşallah.Ayy ne güzel. Maşallah :) hep derler ya insanın bir kızı olmalı diye rabbim bana da 1 kız çocuğu nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın, teşekkür ederim. Amin inşallah, Allah gönlünüze göre versin Sağlıkla inşallah.Ayy ne güzel. Maşallah :) hep derler ya insanın bir kızı olmalı diye rabbim bana da 1 kız çocuğu nasip etsin
İnşAllah İnşallah kızınızın ismi ne?Sağolasın, teşekkür ederim. Amin inşallah, Allah gönlünüze göre versin Sağlıkla inşallah.
ZehraİnşAllah İnşallah kızınızın ismi ne?
Adıyla yaşasın sağlıklı güzel ömrü olsun
Amin, Allah razı olsun Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallahAdıyla yaşasın sağlıklı güzel ömrü olsun
Hayırlısı bakalım test verdim bugün yok gibi ama yinede kafamda soru işareti kalmasın diye verdimAmin, Allah razı olsun Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Öyle mi Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHayırlısı bakalım test verdim bugün yok gibi ama yinede kafamda soru işareti kalmasın diye verdim
Sağol canım inşallah ama sonuç negatif 2.30 değerimÖyle mi Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ne zamandır düşünüyorsunuz? Çocuk yaniSağol canım inşallah ama sonuç negatif 2.30 değerim
Ben yeni evliyim aslında düşünmüyorum.Ne zamandır düşünüyorsunuz? Çocuk yani
Anladım. Bende düşünüyorsunuz sandım O zaman biraz evliliğin tadını çıkar Çocuktan sonra kendine vakit bulamıyorsunBen yeni evliyim aslında düşünmüyorum.
Bu kazara olan bsy olacaktı regl 7 gün gecikti ondan kan verdim
Aynen öyle diyorlar :) bakalım rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallahAnladım. Bende düşünüyorsunuz sandım O zaman biraz evliliğin tadını çıkar Çocuktan sonra kendine vakit bulamıyorsun
Çok doğru diyorlar Amin inşallah. Ağustos da 4 seneyi bitirdik Allah'ın izniyleAynen öyle diyorlar :) bakalım rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Siz kaç senelik evlisiniz?
Ohh ohh çok güzel herkese uzun evlilikler nasip olsunÇok doğru diyorlar Amin inşallah. Ağustos da 4 seneyi bitirdik Allah'ın izniyle
Âminnnnnnnn Seninde yeni derken ne kadar oldu evleneli?Ohh ohh çok güzel herkese uzun evlilikler nasip olsun
Nikah olduğu 6 düğün olduğu 4 ayÂminnnnnnnn Seninde yeni derken ne kadar oldu evlenelim?
Çok yeniymiş. Nice aylar nice yıllara inşallahNikah olduğu 6 düğün olduğu 4 ay
İnşAllah İnşAllah çok teşekkür ederim sağolunÇok yeniymiş. Nice aylar nice yıllara inşallah
Sende sağolİnşAllah İnşAllah çok teşekkür ederim sağolun
Sende sağol