Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara nın ilçesinde yaşıyorum evliyim 28 yaşındayım :)Ankarada yaşayan 27 - 35 yas arası bekar yada evli hanımlara selamlar. Ben bekarım, çalışmıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz ? :)
PolatlıHangi ilçesinde yaşıyorsunuz? :)
Ben çankayadayım bekarım ve bu aralar hep evdeyim. Sıkılmaktayım ve benim gibi olanlar neler yapıyor merak ettim :)
Selam bende doğma büyüme Ankara. Evliyim 6+6 hamileyim,çalışıyorum.Bi yandan ev telaşı bi yandan iş derken koşuşturuyoruz işteAnkarada yaşayan 27 - 35 yas arası bekar yada evli hanımlara selamlar. Ben bekarım, çalışmıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz ? :)
Allah bağışlasın :)Selam Bende 4 senedir Ankara'da yaşıyorum. Evliyim. 2,5 yaşında bir kızım var
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSelam bende doğma büyüme Ankara. Evliyim 6+6 hamileyim,çalışıyorum.Bi yandan ev telaşı bi yandan iş derken koşuşturuyoruz işte
Amin Teşekkür ederim.Allah bağışlasın :)
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSelam bende doğma büyüme Ankara. Evliyim 6+6 hamileyim,çalışıyorum.Bi yandan ev telaşı bi yandan iş derken koşuşturuyoruz işte
Hangi ilçe? :)Amin Teşekkür ederim.
Etimesgut :)Hangi ilçe? :)
Ortada buluşalım KızılaydaEtimesgut :)
Ortada buluşalım Kızılayda
Yaş kaçtı bu arada? Neler yapıyorsun?Hangi ilçe? :)
28 yaşındayım çalışıyorum iş güçYaş kaçtı bu arada? Neler yapıyorsun?
Hmm, güzel28 yaşındayım çalışıyorum iş güç
Evet siz? :)Hmm, güzel
Bende 31 yaşındayım. Çalışmıyorum. :) Kızımla geçiyor günlerim :)Evet siz? :)
Ayy ne güzel. Maşallah :) hep derler ya insanın bir kızı olmalı diye rabbim bana da 1 kız çocuğu nasip etsinBende 31 yaşındayım. Çalışmıyorum. :) Kızımla geçiyor günlerim :)