Ankarada Yaşayanlar Bakabilir mi?

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Kızlar yine ben. Bu sefer ki derdim halı yıkama. Lütfen bana tavsiyede bulunun memnun kaldıgınız halı yıkamacıları. Ankarada yeniyim ve hiç bilmiyorum neresi iyi neresi kötü. İnternette de araştırdım ama çok yoruma ulaşamadım. Buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.

Edit: Yenimahallede halı yıkamacı tavsiyesi.

Her yıkamacı her bölgeye gitmiyor. En azından hangi ilçede aradığınızı belirtin bence.

hay hay halı yıkamayı kesinlikle tavsiye ediyorum. ankaranın her yerine gidiyor. biraz pahalı ama tertemiz geliyor ve gelirken her halı ayrı ayrı kumaş hurçlara konup getiriliyor. söyledikleri saatte alıyorlar tam söyledikleri saatte getiriyorlar.
internetten siteleri de var araştırabilirsiniz.

mesajınız nasıl iyi geldi bana anlatamam. Cok sagolun. Etrafımda tavsiye verecek kimsem yok ankarada. Hemen araştıracagım. Tekrardan tesekkurler

Ben ve arkadaşlarım yıllardır Bünyan Halı Yıkamaya veriyoruz halılarımı. Hepimiz memnunuz. Kapıda barkodlama yaptıkları için daha güvenilir.

Kilim halı yıkama bir numaradır her yere gidiyorlar neredeyse arıyorsunuz onlar getirip götürüyor.. Hiç şaşmadık 15 yıldır

Ben ve arkadaşlarım yıllardır Bünyan Halı Yıkamaya veriyoruz halılarımı. Hepimiz memnunuz. Kapıda barkodlama yaptıkları için daha güvenilir.

Kilim halı yıkama bir numaradır her yere gidiyorlar neredeyse arıyorsunuz onlar getirip götürüyor.. Hiç şaşmadık 15 yıldır

teşekkür ederim kızlar, hemen araştıracgım. Çok sağolun

Beyza halı yıkama.. Bahçelievler-Mamak-Etlik te şubeleri vardı sanırım..
Annem yıllardır onlara verir halıları, ve işlerini çok iyi yapıyorlar..
Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim..

Bende hayhay halı yıkamayı çok beğeniyorum ama benim oturduğum semte gelemeyeceklerini söylediler ilk sene fazla para verdim öyle yıkadılar bu sene vermedim
Parfümsüz tertemiz yıkayıp Getiriyorlar

Hayhaya veriyorum ben de. Hatta ilk kez yikatmadan once bir yollugumu goturdum gozumun onunde yikadilar; evdeki diger halilari oyle verdim yikamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…