Ankara'da Yasayan Arkadaslar...Yardim....

Ankara Ankara güzel Ankara seni görmek ister her bahtı kara....:KK37:

Bu sözmü şarkı mı burdan da anlıyruz güzel biyer oldugunu :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Aaaayyy böyle bir laf mı vardı ki? İlk kez duydum. Güzelmiş. :KK60::KK60:

Konu sahibi daha da hevesle gelir şimdi Ankara'ya. :KK31:

ANKARA MARŞI

Ankara, Ankara güzel Ankara,
Seni görmek ister her bahtı kara.
Senden yardım umar her düşen dara
Yetersin onlara güzel Ankara.

Burcuna göz diken dik başlar insin,
Türk gücü orada her zoru yensin,
Yoktan var edilmiş ilk şehir sensin,
Var olsun toprağın, taşın Ankara.

iste BUDUR ya,cok tesekkürler

canım ben anıttepede yaşıyorum anıttepe, maltepe, demirtepe taraflarında kız yurtları var kızılaya yürüyerek 10 dk. mesefade kızılaydan dolmuşla bilkente gidebilirsin yada bilkent ve civarlarında ev tutabilirsin otaraflarda özel yurtlar varmı bilmiyorum ama vardır muhakkak araştır istersen.......

cok sagol canim ya altin degerinde bilgiler bunlar benim icin.hem bu vesileyle aniktabirede gitmis oluruz:KK34:

canım bilkentte bilkent üniversitesi var duymussundur belki. üniversite yakınında kocaaa bi site var. simdi yaz,mezun olanlar fln gitmiştir. eminim pek cok ev bosalmıstır. bilkentten ev tutabilirsin dolayısıyla. işinede yakın olur kolay olur. cünkü bilkente ulasım cok kolay değil acıkcası, kızılaydan otobüs kalkıyo ama cok cok sık değil sanırım, sıhhıyeden dolmus kalkıyo oda aynı sekilde sorun bence biraz. en kolayı bilkentten ev tutman bence.

bu kadar ince düsündügün icin sagolasin canim ya bunlari muhakkak degerlendirecem.
cok tesekkür ederim yardimlarin icin.

ankaralı diilim ama ankarada 10 yıl yaşadım evimizi bile oradan aldık inşallah ankarayada 1 yıl sonra yerleşecegim 4 yıldır sudan çıkmış balık gibiyim ankara ankara güzel ankaram ya nedemek tekin diil falan filan her biyük şehrin cilvesi nazı vardır ama ankara yı çok özledik.

ankaralı diilim ama ankarada 10 yıl yaşadım evimizi bile oradan aldık inşallah ankarayada 1 yıl sonra yerleşecegim 4 yıldır sudan çıkmış balık gibiyim ankara ankara güzel ankaram ya nedemek tekin diil falan filan her biyük şehrin cilvesi nazı vardır ama ankara yı çok özledik.

En kisa sürede Ankaraya kavusmaniz dilegiyle:KK34:

slm volvic teşekkürederim inşallah zaten bu haftada iznimize ayrılıyoruz ankaradayız inşallah.:KK54:

Son düzenleme:
X