• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da yardımcı arıyorum

ismimisoylemem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
2
0
86
Ankara
Ankara Dikmen Sokullu'da oturuyorum. 1 yaşında bir oğlum var. Oğluma annem ve babam bakıyor. Yalnız annem ayda 2-3 hafta yalnız kalıyor ve yardıma ihtiyaç duruyor. Bu nedenle ben de bir yardımcı arıyorum.
Yardımcı bazı haftalarda 1 gün temizliğe gelecek, bazı haftalarda da tüm hafta ev işleri ve bebek bakımına yardım için gelecek. Bu iş için; sadece 1 gün temizliğe gelinen haftalarda günlük 70TL; hafta içi hergün 8:30-18:30 arası yardıma gelinen haftalarda haftalık 150TL'lik bir bütçe ayırdım. İlgilenen ya da ilgilenen birini tanıyanlar buradan bana ulaşırsa telefonla ve yüzyüze görüşürüz, anlaşırsak da detayları konuşuruz.

Arkadaşlar bende gündelik ev işleri arıyorum eğer ihtiu-yacı olan varsa ban burdan ulşabilirler özel mesaj atarlarsa sevinirim

mrehaba bende ankarda gündekil temizzlik işlerine gdiyorum tecrubam vardır, güvenilir insanlarla çalışmak isterim, harama asla el usatmam kimsenin ne malını ne mülküne dokunamam bu konuda güvenebiliriiisniz zaten gittiğim insanlar menunlar eğer burdanda eleman almak isteyenler varsa beni benden daha iyi tanıyacaklardır ,haftada 2 günüm dolu geri kalan günelirimi doldurmak istiyorum )teşekkürler

Back