• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Volkan Tayfur'la Koltuk Altı Kesisi

Canlar peki koltuk altımı yoksa meme altı kesisi mi yaptırmalıyım.. Meme ucunda süt bezi muhabbeti var ama Bu ikisindeki farkı anlayamadım ben. Doktoruma sormuştum koltuk altında görülmediği için ceplerin yanlış açılma ihtimali var demisti
Canım meme altında çoğu doktor başarılı ve daha risksiz bi ameliyat ama iz bırakıyo ve meme dokun az ise silikon dikislere baski yapıyo. Koltuk altında ise bi yilda neredeyse hic iz kalmıyo ama riski deneyimsiz ellerde daha fazla. Her doktore gidip koltuk altı istiyorum dememelisin bu keside basarili bi doktoru secmelisin kesinlikle. Ama bu keside dikise baskı olmuyo ve agri daha az oluyo ve ilk hafta kolları rahat hareket ettiremiyosun. Yani hepsinin kendilerine gore artıları ve eksileri var. Kendine göre olan kesiye sen ve doktorun birlikte karar vermelisiniz bence Hoppa

Canlar peki koltuk altımı yoksa meme altı kesisi mi yaptırmalıyım.. Meme ucunda süt bezi muhabbeti var ama Bu ikisindeki farkı anlayamadım ben. Doktoruma sormuştum koltuk altında görülmediği için ceplerin yanlış açılma ihtimali var demisti
Eğer koltuk altı yaptıracaksan kesinlikle bu konuda çok tecrübeli bir doktor seçmelisin.Bu yöntemi sık tercih etmeyen birine sakın koltuk altı yaptırma canım.Ferruh bey ve Volkan bey bu konuda çok iyiler;)

Ferruh bey ve volkan bey ankarada.. Ben afyonda :( ameliyat sonrası git gel falan nasıl olur kızlar ankarayi hiç bilmiyorum arabamda yok otobüsle gidiş geliş yapmalıyım... Kalıcak yerimde yok orda.. Sizce nasıl olur bi hafta falan kalmalıyım dimi ameliyat sonrasında sonuçta pansumanı falan var bu işin..

Ferruh bey ve volkan bey ankarada.. Ben afyonda :KK43: ameliyat sonrası git gel falan nasıl olur kızlar ankarayi hiç bilmiyorum arabamda yok otobüsle gidiş geliş yapmalıyım... Kalıcak yerimde yok orda.. Sizce nasıl olur bi hafta falan kalmalıyım dimi ameliyat sonrasında sonuçta pansumanı falan var bu işin..
Git gel yapmak ilk hafta için zor olur gercekten canım:KK43: ama ilk hafta geçince hiç sıkıntı çekmezsin baya atlatmış olursun bence de bes gun-bi hafta kalman yerinde olur. Pansumanlik bisey yok batikonu alip pamukla kendin bile surebilirsin ama 3. Gün direnler çekiliyo ankarada olman gerekir:KK16:

Git gel yapmak ilk hafta için zor olur gercekten canım:KK43: ama ilk hafta geçince hiç sıkıntı çekmezsin baya atlatmış olursun bence de bes gun-bi hafta kalman yerinde olur. Pansumanlik bisey yok batikonu alip pamukla kendin bile surebilirsin ama 3. Gün direnler çekiliyo ankarada olman gerekir:KK16:
Canım hastanede kalamıyomuyuuz istesek o drenlerle otel otel gezmek :KK70: :KK70:

Benim ameliyatım Medicana hastanesinde oldu canım ve gecesi 500 liraydi yani bi gun bile kalmak cok masraflı:stop:
5 yıldızlı otelde kalırım orda kalacağıma :D :D :D hayırlısı bakalım canım . hatırlarmısınız bilmem minnoş26 diye bi arkadaşımız vardı burda eskişehirde ameliyat olmuştu .. Onun konusunu takip ettim bi umutla o doktorla düşünüyorum sıradaki ilk görüşmeyi bakalım inşallah yarın arıycam bi randevu için

5 yıldızlı otelde kalırım orda kalacağıma :KK70: :KK70: :KK70: hayırlısı bakalım canım . hatırlarmısınız bilmem minnoş26 diye bi arkadaşımız vardı burda eskişehirde ameliyat olmuştu .. Onun konusunu takip ettim bi umutla o doktorla düşünüyorum sıradaki ilk görüşmeyi bakalım inşallah yarın arıycam bi randevu için
Güzel haberlerle gel ;) bi de Eskişehir daha yakın di mi??? Sanki orası daha iyi olur...

Güzel haberlerle gel :KK66: bi de Eskişehir daha yakın di mi??? Sanki orası daha iyi olur...
Insallah tek temennim ;) 2 saat canım eskişehir benim içinde konaklama açısından daha uygun git gel bile yapabilirim. Ama siz daha iyi bilirsinizki önemli olan doğru dr.u bulmak inşallah içime sinerse. .. Daha randevu bile alamadan triplere girdim ya neyse :D :D

Insallah tek temennim :KK66: 2 saat canım eskişehir benim içinde konaklama açısından daha uygun git gel bile yapabilirim. Ama siz daha iyi bilirsinizki önemli olan doğru dr.u bulmak inşallah içime sinerse. .. Daha randevu bile alamadan triplere girdim ya neyse :KK70: :KK70:
Doktorla görüşmediği sürece insan daha bi stres oluyo belirsizlik yuzunden. Ama görüşünce merak etme iyi ya da kotu bi karar alırsın ve bi adım atmış oldugun icin rahatlarsın. Zaten ilk adımı attıktan sonra insan bi anda kendini ameliyattan önceki günde buluyo:KK48:

Doktorla görüşmediği sürece insan daha bi stres oluyo belirsizlik yuzunden. Ama görüşünce merak etme iyi ya da kotu bi karar alırsın ve bi adım atmış oldugun icin rahatlarsın. Zaten ilk adımı attıktan sonra insan bi anda kendini ameliyattan önceki günde buluyo:KK48:
Ahh canım o günler gelse bi ben ölmeden stresten :D sen nasıl oldun bu arada ağrı sizi varm i canim

Ahh canım o günler gelse bi ben ölmeden stresten :KK70: sen nasıl oldun bu arada ağrı sizi varm i canim
Ağrım zaten hic olmadı benim ama ayakta ya da kambur durdukça memelerin birleşim yerine igne batırıyolar gibi hissediyodum o da ilk hafta geçti gitti cok şükür. Şimdi sadece kollarimla ani ve ters hareketler yapamiyorum ama 5litrelik su kaldırıp evi süpürebiliyorum artık cok şükür:D

Ağrım zaten hic olmadı benim ama ayakta ya da kambur durdukça memelerin birleşim yerine igne batırıyolar gibi hissediyodum o da ilk hafta geçti gitti cok şükür. Şimdi sadece kollarimla ani ve ters hareketler yapamiyorum ama 5litrelik su kaldırıp evi süpürebiliyorum artık cok şükür:KK70:
Maşallah daha ne olsun :D

Back
X