Ankarada veya istanbuldaki güvenilir tüp bebek merkezleri

Hercai91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
2.301
7.408
Merhabalar aslında 3 kez tüp bebek yaptirdim 3 de pozitifti ama malesef bebeklerimi kaybettim gittiğim yerden memnundum ama artik bi fobi haline geldi oraya gitmek bu yüzden ankarada ya da istanbulda güvenilir bi tüp bebek merkezi araştiriyorum tabi doktorda laboratuvarda çok önemli önerilerinize ihtiyacim var bide başka şehirde tedavi yaptirmak zormu gidiş geliş

Ben mega medipol Gonca hanıma gidiyorum medipol İstanbul’da en iyi hastanelerden biri çarşamba günü sonucumu öğreneceğim inş

Ben mega medipol Gonca hanıma gidiyorum medipol İstanbul’da en iyi hastanelerden biri çarşamba günü sonucumu öğreneceğim inş
RABBIM hayırlı sonuclar almayı nasip eylesin isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın bizlerinde kucaklarini boş bırakmasın🤲🌹 🥲 güzel sonucunuzu bizimlede paylaşin İNŞAALLAH 🥰

ALLAH c.c. razi olsun tesekkur ederim. Semra hanimin hastasimiydiniz ilgisi nasil
Ben Ayni Hastanede Dr Yücel Sahin Beye iki defa muayene oldum, tüp bebege baslayacakken naturel hamile kaldim. Sizin durumunuz daha degisik cünkü hamile kalabiliyorsunuz ancak bebek yasamiyor :KK43: Semra Hanim Tüp Bebek Merkezinin lideri, en azindan bir görünün, icinize sinerse baslarsiniz, muayene ücreti de yoktu sanirsam.
Bir de Cagri Gulumser donanimli geliyor Ankaradan

Kayiplardan sonra genetik testler vs yapildi mi ? Doktorlar ne diyor ?

Bende ankara memoriale gidiyodum ondan semra hocayi cok duymuşluğum var aynen görunmekte fayda var doktorunda içime sinmesi çok önemli ilkinde hiç bisey yapilmadi normal olabilir ilk gebelikte dendi 2. Si genetiğe gitti saglikli geldi hiç bir sorun yok dedi kız bebekmişti😭 artik 3. Düşükte de baska bi hastanede kürtaj oldum araştirmadi onlarda sadece mol gebelik degil normal gebelikmiş dedi gerçi kalp atimida vardi mol gebelik olur mu o zaman bilmiyorum ama

Bende ankara memoriale gidiyodum ondan semra hocayi cok duymuşluğum var aynen görunmekte fayda var doktorunda içime sinmesi çok önemli ilkinde hiç bisey yapilmadi normal olabilir ilk gebelikte dendi 2. Si genetiğe gitti saglikli geldi hiç bir sorun yok dedi kız bebekmişti😭 artik 3. Düşükte de baska bi hastanede kürtaj oldum araştirmadi onlarda sadece mol gebelik degil normal gebelikmiş dedi gerçi kalp atimida vardi mol gebelik olur mu o zaman bilmiyorum ama
Rahim filminiz cekildi mi ? Rahimde perde vs bir anomali olmasin ?
Esiniz ve sizin Genetik taramaniz yapildi mi ?
Kan pihtilasmasina bakildi mi ?
CD 56 testi yapildi mi ?
Bagisikla ilgili testleriniz yapildi mi ?

Cok gecmis olsun canim,
Ben yurt disinda yasiyorum almanyada ama burda yaptirmak istemiyorum bir tani koymak icin 3 yilim gitti yani taniyida burdakiler koymadk sinirlendim atladim istanbulda muayene oldum Türk doktor ve hekimlerin eline kimse su dökemez özelliklede tüp bebek olayina.. bende istanbulda arastiriyorum iyi biyer ancak biyer aklimda var bazi kisiler burda üstüme gelerekden kötülüyor aklimdaki yeri onun icin acik etmcem burda merkezi. Iyi araştirmak lazim birde kisinin durumuna bagli simdi ben negatifi gördüm ama sen ayni doktora gidersin pozitifi görürsün 🤷‍♀️ yaşina ,yumurtaliklarina , hormonlarina, yumurta kalitesine göre degisiklikler gösterebilir sonucta kisiden kisiye. Arkadaslar soruyu soran haricindede bilenler varsa iyi yerler önerin bizlere ins güzel sonuclar elde ederiz benim icin

Extra bir stressli ve maliyetli olcaktir uzakdayim bilet parasi kalacagmz yer yeme icme derken düsünemiyorum ates parasi 🔥 durumum olsaydi bu yaz gelcekdim seneye mayisa dogru planliyoruz o süre icinde zayiflamam da lazim parada yok hayaller paris🤣🙏

Rahim filminiz cekildi mi ? Rahimde perde vs bir anomali olmasin ?
Esiniz ve sizin Genetik taramaniz yapildi mi ?
Kan pihtilasmasina bakildi mi ?
CD 56 testi yapildi mi ?
Bagisikla ilgili testleriniz yapildi mi ?
Rahim filmine gerek duymadilar bilgisayarli ofis diye bi işlem yaptilar ama baska bi hastanede temiz çıktı histeroskopi yapildi o da temiz çıktı esimle ikimizin genetigine bakildi normal hiç bir sıkıntı yok pihtilasmam oldugu icin zaten kan sulandirici kullaniyodum ama cd 56 diye bi test yaptirmadik bagişiklikla alakalida bakilmadi ama son gebeliğimde serum tedavisi aldim bağişiklik güçlendirici öyle transfer yaptilar

Cok gecmis olsun canim,
Ben yurt disinda yasiyorum almanyada ama burda yaptirmak istemiyorum bir tani koymak icin 3 yilim gitti yani taniyida burdakiler koymadk sinirlendim atladim istanbulda muayene oldum Türk doktor ve hekimlerin eline kimse su dökemez özelliklede tüp bebek olayina.. bende istanbulda arastiriyorum iyi biyer ancak biyer aklimda var bazi kisiler burda üstüme gelerekden kötülüyor aklimdaki yeri onun icin acik etmcem burda merkezi. Iyi araştirmak lazim birde kisinin durumuna bagli simdi ben negatifi gördüm ama sen ayni doktora gidersin pozitifi görürsün 🤷‍♀️ yaşina ,yumurtaliklarina , hormonlarina, yumurta kalitesine göre degisiklikler gösterebilir sonucta kisiden kisiye. Arkadaslar soruyu soran haricindede bilenler varsa iyi yerler önerin bizlere ins güzel sonuclar elde ederiz benim icin

Extra bir stressli ve maliyetli olcaktir uzakdayim bilet parasi kalacagmz yer yeme icme derken düsünemiyorum ates parasi 🔥 durumum olsaydi bu yaz gelcekdim seneye mayisa dogru planliyoruz o süre icinde zayiflamam da lazim parada yok hayaller paris🤣🙏
Senin işin daha stresli ve zor RABBIM yar ve yardimcin olsun İNŞAALLAH işin ehli olan doktorlarla karşilaşiriz aynı zayiflama olayi bendede var 🤣 🙈 gerci diğer tedavilerimde doktorum kilo vermene gerek yok demişti hiç zorlamadi şimdi nereye baksam zayifla gel diyo iştah kapama yöntemi varmiş onu arastiriyorum kökten cözücem işi 😁

Senin işin daha stresli ve zor RABBIM yar ve yardimcin olsun İNŞAALLAH işin ehli olan doktorlarla karşilaşiriz aynı zayiflama olayi bendede var 🤣 🙈 gerci diğer tedavilerimde doktorum kilo vermene gerek yok demişti hiç zorlamadi şimdi nereye baksam zayifla gel diyo iştah kapama yöntemi varmiş onu arastiriyorum kökten cözücem işi 😁
Amin ins canim neymis o cözüm nolur benlede paylas😃

Şişli memorial Semra hanım derim. Henüz tedavimiz devam ediyor ama çok güveniyorum nedense. Maddi açıdan çok zorluyor özel hastane ama farklı doktor ve merkez deneyecek kadar vaktimiz yok maalesef. 20 li yaşlarda olsam belki daha farklı düşünebilirdim. Semra hanıma tedavi olan iki arkadaşımda olumlu sonuç aldı.

Merhaba bende Şişli Memorial Yücel Şahin ile şu anda 8 haftalık Hamileyim 😊 İzmir de 2 negatif 1 de gelismedigi için kürtajla sonuçlanan 3 tüp bebek tedavim oldu. Geliş gidiş zor olmadı sadece taksi sıkıntısı yaşadık.Opu zamanı 17 gün kaldım transferde 3 gün. Transfer dış takip ile yapıldı İzmir de istenilen kan testlerini yaptırıp gönderdik yine istedikleri tarihlerde muayenelerimi yaptırdım.Çarşamba transfer oldum Cuma uçak ile İzmir e döndüm. Ben laboratuvarı için tercih ettim ama öyle iyi bir doktora denk geldim ki 🙏 🙏🙏 inşallah sizin için de hayırlısı olur.

Şişli memorial Semra hanım derim. Henüz tedavimiz devam ediyor ama çok güveniyorum nedense. Maddi açıdan çok zorluyor özel hastane ama farklı doktor ve merkez deneyecek kadar vaktimiz yok maalesef. 20 li yaşlarda olsam belki daha farklı düşünebilirdim. Semra hanıma tedavi olan iki arkadaşımda olumlu sonuç aldı.
Memorialin devletle hiç baglantisi yok hersey baska merkezlerden cok pahali ama nedense banada güven vermişti RABBIM bizlerede tez zamanda sağlikli sihhatli evlatlar nasip eylesin:KK68:

X