Cok gecmis olsun canim,
Ben yurt disinda yasiyorum almanyada ama burda yaptirmak istemiyorum bir tani koymak icin 3 yilim gitti yani taniyida burdakiler koymadk sinirlendim atladim istanbulda muayene oldum Türk doktor ve hekimlerin eline kimse su dökemez özelliklede tüp bebek olayina.. bende istanbulda arastiriyorum iyi biyer ancak biyer aklimda var bazi kisiler burda üstüme gelerekden kötülüyor aklimdaki yeri onun icin acik etmcem burda merkezi. Iyi araştirmak lazim birde kisinin durumuna bagli simdi ben negatifi gördüm ama sen ayni doktora gidersin pozitifi görürsün
yaşina ,yumurtaliklarina , hormonlarina, yumurta kalitesine göre degisiklikler gösterebilir sonucta kisiden kisiye. Arkadaslar soruyu soran haricindede bilenler varsa iyi yerler önerin bizlere ins güzel sonuclar elde ederiz benim icin
Extra bir stressli ve maliyetli olcaktir uzakdayim bilet parasi kalacagmz yer yeme icme derken düsünemiyorum ates parasi
durumum olsaydi bu yaz gelcekdim seneye mayisa dogru planliyoruz o süre icinde zayiflamam da lazim parada yok hayaller paris