Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim memorailde olmuştu cift taraflı doktorumuz hasan bakırtaşEşimde varikosel var ankarada varikosel amelayatı olan var Kı hangi doktora Memnun musunuz
Canım eşinin degerleri nasil? Ameliyat şartmı? Ağrisı varsa vede dna hasari cok yuksekse ameliyat öneriyolar genelde. Degerler cokmu düsük?Eşimde varikosel var ankarada varikosel amelayatı olan var Kı hangi doktora Memnun musunuz
2 sene oldu, öğreneli hacamat sülük bitkisel Kaan aydos derken. 1. Senede hamile kaldım kürtaj oldum. Şimdi, 1 sene oldu tekrar yine olmuyor arada ilaç bitkisel yapıyoruz sorna bırakıyoruz tekrar sülük başlatnak istiyorum eşim kabul etmiyorDegerler o kadar kötü degil. Kaan aydosa giderek bitkisel takviyelerle yukseltilebilir. Ameliyatta degerlerinin degisecegini garanti vermiyolar zaten. Bircok dr agri olmayinca önermiyor. Biz oyle bir hataya düstuk malesef, cocugumuz olmuyor diye. İleri hareketlilik dusuktu ve dna hasari %12 ydi. Başkent universitesi hastanesi Levent peskircioglunda ameliyat oldu eşim. Aradan 2 yil gecmesine ragmen şislik ve ağri olustu(hic agrisi yokken) ve degerler malesef artmadi. Yani anlayacagin pisman olduk. Varikosel tup bebekte cocugun olmasina engel degil. Biz o hataya düstük,siz dusunup tartin oyle karar verin.
Merhaba bizde hasan beyden randevu aldık uzun zaman önce yazmışsınız ama memnun kaldınız mı? Ve şuan değer vs yükseldi mi?Eşim memorailde olmuştu cift taraflı doktorumuz hasan bakırtaş