- 30 Eylül 2014
- 4
- 1
- 16
- 36
arkadaş wishes eryaman hakkında bilgisi olan var mı?
canımmmm bende orayı cok istiorummm kaça tuttunuz???????????????????????Merhaba,
Biz de mayıs ayı için wishes eryamanı tuttuk. Ayrıca yapılan bir düğünü izlemeye de gittik. Oldukça profesyoneller biz çok memnun kaldık. Daha önce mina sera ümitköy de olan ekip tamamen buaraya taşınmış. Orada aldığınız hizmetin aynısı burada artık.
ay bizde orayla anlaştık çok sevindim yorumunuzu okuyunca :)))Benim de düğünüm Ada Restaurantta oldu Eylülde. Burda bazı arkadaşlar çatal gelmedi servis zayıftı falan yazmışlar çok şaşırdım çünkü biz dahil herkes inanılmaz memnun kaldı. Yemekler sıcak özenli bir şekilde servis edildi, her misafirle çok güzel ilgilenildiğini duydum, pek çok kişi "içeceğimizden bi yudum aldıktan sonra hemen dolduruyolardı zafiyet geçirecektik yeyip içmekten" dedi :) hatta nişanlı bir akraban bizim düğünümüzden sonra orda düğün yapmaya karar verdi :) gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz :)
ay bizde orayla anlaştık çok sevindim yorumunuzu okuyunca :)))
Var Eryaman Grandpark düğün salonları.Grandpark Eryaman ve Grandpark Optimum.Mutlaka bak derim.Maalesef Bende uygun fiyatlı hiçbi yer bulamadım her yer 9 10Bin Tl civarında eryaman taraflarında bi yer istiyorum ama yok işte 5/6 bin en fazla verebileceğim fiyat yok mu kızlar bildiğiniz biyer
ay bizde orayla anlaştık çok sevindim yorumunuzu okuyunca :)))
canım bende 2016 ocakta yapıcam mekan aramaya başladık bugün adaya gittik hatta ben sana söyleyim,biz asla yemekli istemiyoruz israf olduğunu düşündüğüm ve iki kat fiyat olduğu için o nedenle kokteyl tarzı istedik ama ada o kadar tok gözlü ki kem küm etti ve kişi başı fiyatı 39 liradan bize 15600 fiyat verdi bu arada ada da orkestra için ayrıca 1500 lira para alıyorlarmış, biz 400 kişi için fiyat aldık salonda kolon var onu da söyleyim yani bu fiyatlara çıkacaksan bence daha iyi yerler bulabilirsinMerhaba siz anlaşmışsınız bilgi verebilir misiniz bu hafta sonu bakmaya gidicez biz de kaç kişilik ne kadar fiyat verdiler acaba?
Merhaba siz anlaşmışsınız bilgi verebilir misiniz bu hafta sonu bakmaya gidicez biz de kaç kişilik ne kadar fiyat verdiler acaba?
MerhabalarArkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bende 2015 Haziran gelini olacağım Allah nasip ederse. çok fazla düğün yeri dolaştık nişanlımla. Biraz bilgi vereyim isterseniz. Merak ettikleriniz varsa bilgi verebilirim :)
Gölbaşı - Köşk Restaurant
Gölbaşı - Pembe Köşk
Sayıştay Sosyal Tesisleri
Amade Balo ve Nikah Salonu
GöksuPark Ada Restaurant
Mydonose Wedding
Muhteşem Düğün Salonu
Club Mirador
İncek Garden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?