• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da uygun fiyatlı düğün salonu

hayırlısı olsun canım :) haziran 13 14 seçim olabilir aman dikkat :)
hımm doğru diyorsun canım ama mecbur ramazandan önce olacak düğün o nedenle 13'e karar verdik birde seçim olsa da pazar olacağı için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bende 2015 Haziran gelini olacağım Allah nasip ederse. çok fazla düğün yeri dolaştık nişanlımla. Biraz bilgi vereyim isterseniz. Merak ettikleriniz varsa bilgi verebilirim :)
Gölbaşı - Köşk Restaurant
Gölbaşı - Pembe Köşk
Sayıştay Sosyal Tesisleri
Amade Balo ve Nikah Salonu
GöksuPark Ada Restaurant
Mydonose Wedding
Muhteşem Düğün Salonu
Club Mirador
İncek Garden

Merhaba söylediğin mekanlardan kokteyli olanlar ortalama ne kadar fiyat verdi acaba? sizinki yemekli olcak sanırım

Merhaba söylediğin mekanlardan kokteyli olanlar ortalama ne kadar fiyat verdi acaba? sizinki yemekli olcak sanırım
Evet bizimki yemeki olacak ama kokteyl fiyatlarınıda bildiklerimi yazıyım ben sana.
iller Bankası sosyal tesisleri kokteyl menü kişi başı 17 TL organizasyon süsleme ve orkestra bu fiyata dahil değil.
Amade balo ve Nikah Salonu kokteyl menü kişi başı 30 TL ama cuma cmtesi pazar yemekli yaparız diyolar.
muhteşem düğün salonu kokteyl menü kişi başı 32 TL.
incek garden kokteyl menü kişi başı 54 TL
Gölbaşı şelale kokteyl menü kişi başı 45 TL.

bunlar içinde kokteyl menüsü en geniş olan Muhteşem Düğün salonu.
kuruyemiş, cips, meyve,içecek,sıcak ve soğuk kanepeler, tatlı-tuzlu kurabiyeler, pasta var menülerinde.

arkadaşlar bende birkaç şey yazmak istiyorum eryaman civarındaki birçok düğün salonuna baktık size tavsiyem tutmadan önce mutlaka ama mutlaka gidin canlı düğün görün seyredin inceleyin servis kalitesine sanatçı ses ve ışık sistemine hatta fotoğrafçısını bile inceleyin en önemli gününüz ben ada rest. mekan olarak beğendim ancak düğün görmeye gittiğimde hayal kırıklığı yaşadım servis rezalet zaten göksunun içinde olduğu için 5 tl otopark parası vererek girdiğiniz gibi en yakın yere park etseniz bile abiye ve topuklu elbiselerle baya bi yürüyorsunuz bir nevi trekking yapıyorsunuz diyim :) yan masadaki birinin çatalı yere düştü yenisini istedi garson 15 dakka sonra gelerek çatalımız yok efendim dedi :)) inanılmaz hiç o mekana yakışmıyor insanlar göl manzarası var diye tutuyorlar bende bunu anlamıyorum düğün de oturup göl manzarası seyredecek değiliz ya grand parka baktık vasat tı orayı da beğenmedik muhteşem balo ya baktık en son içimize her anlamda sindi orayı tuttuk zaten yeni bir yer sayılır mekan da güzel serviste biz memnun kaldık sizde iyice araştırın arkadaşlar hepiniz için hayırlısını diliorum :))

arkadaşlar bende birkaç şey yazmak istiyorum eryaman civarındaki birçok düğün salonuna baktık size tavsiyem tutmadan önce mutlaka ama mutlaka gidin canlı düğün görün seyredin inceleyin servis kalitesine sanatçı ses ve ışık sistemine hatta fotoğrafçısını bile inceleyin en önemli gününüz ben ada rest. mekan olarak beğendim ancak düğün görmeye gittiğimde hayal kırıklığı yaşadım servis rezalet zaten göksunun içinde olduğu için 5 tl otopark parası vererek girdiğiniz gibi en yakın yere park etseniz bile abiye ve topuklu elbiselerle baya bi yürüyorsunuz bir nevi trekking yapıyorsunuz diyim :) yan masadaki birinin çatalı yere düştü yenisini istedi garson 15 dakka sonra gelerek çatalımız yok efendim dedi :)) inanılmaz hiç o mekana yakışmıyor insanlar göl manzarası var diye tutuyorlar bende bunu anlamıyorum düğün de oturup göl manzarası seyredecek değiliz ya grand parka baktık vasat tı orayı da beğenmedik muhteşem balo ya baktık en son içimize her anlamda sindi orayı tuttuk zaten yeni bir yer sayılır mekan da güzel serviste biz memnun kaldık sizde iyice araştırın arkadaşlar hepiniz için hayırlısını diliorum :))
Ada restaurantta benzer tespitlerde bende bulundum selin hanım dediğiniz gibi iyice araştırmadan tutmamak lazım. Bizde haziran 2015'e muhteşem balo salonunu tuttuk :))

Göksu park - Ada dugun salonu.
2 katlı, alt katı 1000 kisiye kadar alıyor, yemekli dusunursen 10bin gibi bir fiyat alırsın. Organizasyon dahil, süsler vs.
Üst katı size daha uygun olur, maximum 300 kisilik bir salon, yemekli derseniz 8bin ve 10bin arası bir fiyat olur.
Kesinlikle reklam yapmıyorum, universite son sınıfta bu salonda çalışmıştım. Mukemmeldir gercekten, bir bakın derim ben.
Aynı isletmecilerin farklı bolgelerde aynı fiyatlara da salonları var, wishes cayyolu,wishes eryaman,milena kecioren.
Dilerseniz özelden yazın.

biz burayla anlaştık ki :) size çok teşekkür ederim :)

vallahi biz beğendik profesyonel geldiler çok.onun karşısındaki göksu düğün salonuna falan baktık harikalar diyarına baktık amade salonlarına baktık en sonunda dün temmuz 2015 için adayla sözleşme yapıp döndük :)
acaba ne kadar tuttunuz bilgi verebilir msiniz

selam arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza 2015 ağustosta düğün planlıyoruz...Kır düğünü istiyoruz...nişanlım yağıştan vs korkuyor ama bilemiyorum...şehri merkezinde fazla mekan yok...Gölbaşı ve incek tarafları uzak...Ben Şehri sima yı çok duydum...bir de atlı spor varmış...galiba şehri sima ya imza atacağız...mekan hakkında bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz....

düğün nikah tamam peki kına için önerisi olan var mı acaba ? max 150 kişi olacagını düşünüyorum.

Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben dr haziran gibi düğün düşünüyorum ama bizim bütçemiz Fazlasıyla kısıtlı. Nişanlımla kendi imkanlarımızla yapacağız. 5binler filan çok fazla ama güzel bir yer de olsuni stiyorum. Nerde olduğu fark etmez keçiören yenimahalle eryaman etümesgut vs. Var mı yardımcı olacak

Canim benim durumum da seninle ayni arstirdim sorusturdum en uygunu ulusta tutkun düğün salonu.gelinlik bile içinde 5500 TL diğer salonlarda içecek hariç fiyat verip düğün sonunda çok büyük borçlar cikariyorlar. Sen yine de arastir ama dediğim yeri de dusunmelisin.E="meriiiii, post: 38442489, member: 646816"]Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben dr haziran gibi düğün düşünüyorum ama bizim bütçemiz Fazlasıyla kısıtlı. Nişanlımla kendi imkanlarımızla yapacağız. 5binler filan çok fazla ama güzel bir yer de olsuni stiyorum. Nerde olduğu fark etmez keçiören yenimahalle eryaman etümesgut vs. Var mı yardımcı olacak[/QUOTE]
Canon

ayrıca eryaman grand park düğün salonu hakkında bilgisi olan var mı
Günaydın.O salonda yapılan bir düğüne katıldım ve menü çok kötüydü.Düğün salonundaki kimse yemedi.Kendi kına gecem için orayı düşüyordum hemen vazgeçtim. Batıkent'te Akvaryum Düğün Salonu var. İki salon seçeneği var, çeşitli menü seçenekleri var.Kokteyl menüyü seçtim ve pasta kesimi, müzik, masa giydirme, video çekimi gibi şeylerin hepsi fiyata dahildi;internet sitesinde mevcut zaten hepsi yazıyor. Fiyatı bana çok uygun geldiği için orayı tercih ettim. Salon 600 kişi ama biz 300 kişi için anlaşmıştık.

Günaydın.O salonda yapılan bir düğüne katıldım ve menü çok kötüydü.Düğün salonundaki kimse yemedi.Kendi kına gecem için orayı düşüyordum hemen vazgeçtim. Batıkent'te Akvaryum Düğün Salonu var. İki salon seçeneği var, çeşitli menü seçenekleri var.Kokteyl menüyü seçtim ve pasta kesimi, müzik, masa giydirme, video çekimi gibi şeylerin hepsi fiyata dahildi;internet sitesinde mevcut zaten hepsi yazıyor. Fiyatı bana çok uygun geldiği için orayı tercih ettim. Salon 600 kişi ama biz 300 kişi için anlaşmıştık.
Ne kadara anlaştınz acaba detaylı bilgi verir misiniz akvaryum için

Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Ben dr haziran gibi düğün düşünüyorum ama bizim bütçemiz Fazlasıyla kısıtlı. Nişanlımla kendi imkanlarımızla yapacağız. 5binler filan çok fazla ama güzel bir yer de olsuni stiyorum. Nerde olduğu fark etmez keçiören yenimahalle eryaman etümesgut vs. Var mı yardımcı olacak
merhaba meriiii, sana bahçelievlerdeki Başkent Düğün Salonunu öneririm, fiyatlar çok yüksek değil, kapasitesi geniş, yemekli-yemeksiz düğün yapabiliyorsun, benim nişanım mart ayında orada oldu biz memnun kalmıştık, bakmanı öneririm.

Merhaba arkadaşlar benimde 03.10.2015 de düğünüm olacak eryaman Wishes ve Eryaman Grand Parkı soranlara bilgi vermek isterim ikisini de gezdim gördüm Wishese bayıldımm gerçekten çok güzel bir konsept salon tavan yüksekliği 6-7 metre bu yüzden geniş ferah bir yer özellikle dekorasyonu çok şık internet sitesinden resimlerine bakabilirsiniz Gelin Damat girişi muhteşem salonun baş kısmında merdivenle iniş yapıyorsunuz(Henüz başka bir düğün salonunda böyle bir inş görmedim 2-3 yıl önce bir arkadaşımın nikahına gitmiştim bir tek orada böyle bir gelin damat inişi gördüm ama o nikahtı ve Wishesin i daha güzel) ayrıca gelin damat masasının yanında sonsuzluk işareti şeklinde 30 kişilik bir masa var oraya gelin ve damadın arkadaşları oturuyor(Çok şık bir masa) birde gelin ve damadın ailesi için hemen kapının girişinde gelinle damatın karşısında 2 yarım daire şeklinde masa var hem düğün başladığında gelen misafirleri karşılamak için çok güzel düşünülmüş hemde salonun tam orta kesişiminde.ayrıca palyaço hizmetleri de var misafirlerin çocukları için.:)
Rakam olarak değişiyor yemekli mi kokteyl mi istediğinize göre 2 çeşit kokteyl menüleri var biz biraz daha geniş olan kokteyl seçeneğini seçtik (ara sıcaklarda var içerisinde) 600 kişilik hafta sonu akşam bir düğün için 19000 TL fiyat çıkardılar (indirimli hali)
Grand Park sıradan düğün salonlarından farklı buranında tavan genişiliği yüksek 6-7 metre ayrıca kolonsuz sahnesi geniş burada da gelinle damat asansör şeklindeki bir balkonla sahneye iniş yapıyorlar(Wishesin merdiveninden sonra ben tatmin olamadım açıkcası) salondaki sandalyeleleri değiştiriyorlarmış şuan yani tercih edilebilinecek bir yer ama sizlerinde fark ettiğiniz gibi benim aklım Wishes de kaldı:(
Bu salonda da yine 600 kişilik hafta sonu kokteyl menü (ara sıcak yok) 9000 tl fiyat verdiler..
Şuan düşünüyoruz bu hafta karar vereceğiz nişanlımla bakalım.

Back