• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da uygun fiyatlı düğün salonu

arkadaş wishes eryaman hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba,
Biz de mayıs ayı için wishes eryamanı tuttuk. Ayrıca yapılan bir düğünü izlemeye de gittik. Oldukça profesyoneller biz çok memnun kaldık. Daha önce mina sera ümitköy de olan ekip tamamen buaraya taşınmış. Orada aldığınız hizmetin aynısı burada artık.

Merhaba,
Biz de mayıs ayı için wishes eryamanı tuttuk. Ayrıca yapılan bir düğünü izlemeye de gittik. Oldukça profesyoneller biz çok memnun kaldık. Daha önce mina sera ümitköy de olan ekip tamamen buaraya taşınmış. Orada aldığınız hizmetin aynısı burada artık.
canımmmm bende orayı cok istiorummm kaça tuttunuz???????????????????????

Maalesef Bende uygun fiyatlı hiçbi yer bulamadım her yer 9 10Bin Tl civarında eryaman taraflarında bi yer istiyorum ama yok işte 5/6 bin en fazla verebileceğim fiyat yok mu kızlar bildiğiniz biyer

Benim de düğünüm Ada Restaurantta oldu Eylülde. Burda bazı arkadaşlar çatal gelmedi servis zayıftı falan yazmışlar çok şaşırdım çünkü biz dahil herkes inanılmaz memnun kaldı. Yemekler sıcak özenli bir şekilde servis edildi, her misafirle çok güzel ilgilenildiğini duydum, pek çok kişi "içeceğimizden bi yudum aldıktan sonra hemen dolduruyolardı zafiyet geçirecektik yeyip içmekten" dedi :) hatta nişanlı bir akraban bizim düğünümüzden sonra orda düğün yapmaya karar verdi :) gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz :)

Benim de düğünüm Ada Restaurantta oldu Eylülde. Burda bazı arkadaşlar çatal gelmedi servis zayıftı falan yazmışlar çok şaşırdım çünkü biz dahil herkes inanılmaz memnun kaldı. Yemekler sıcak özenli bir şekilde servis edildi, her misafirle çok güzel ilgilenildiğini duydum, pek çok kişi "içeceğimizden bi yudum aldıktan sonra hemen dolduruyolardı zafiyet geçirecektik yeyip içmekten" dedi :) hatta nişanlı bir akraban bizim düğünümüzden sonra orda düğün yapmaya karar verdi :) gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz :)
ay bizde orayla anlaştık çok sevindim yorumunuzu okuyunca :)))

Tatlı Gelincikler;
Hepinize iyi akşamlar bende Ankaradayım yeniyim,bu forumda bende telaş oldu,stres oldu,ankaralı gelincikler,çeyizleri nerde alıyorsunuz,düğünü nerde yapacaksınız,telaş sardı bakalım nasıl olacak
Hepinize mutluluklar canlarım.
Aranıza katılmakta mutluluk duyarım.

Maalesef Bende uygun fiyatlı hiçbi yer bulamadım her yer 9 10Bin Tl civarında eryaman taraflarında bi yer istiyorum ama yok işte 5/6 bin en fazla verebileceğim fiyat yok mu kızlar bildiğiniz biyer
Var Eryaman Grandpark düğün salonları.Grandpark Eryaman ve Grandpark Optimum.Mutlaka bak derim.

Merhaba kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 2016 da evleniyoruz ama düğün yapmalı mıyız karat veremiyorum bir türlü. Yardım istediğim konu düğün mekanları ve fiyatları beni bilgilendirebilir misiniz fiyatlara göre karar vericez. Merak ettiğim yerler var mesela wishes gibi bilen var mı? 500-600 kişilik bir düğün olacak olursa en fazla 20 bin olur sanırım bütçemiz. Yardım lütfen

Merhaba siz anlaşmışsınız bilgi verebilir misiniz bu hafta sonu bakmaya gidicez biz de kaç kişilik ne kadar fiyat verdiler acaba?
canım bende 2016 ocakta yapıcam mekan aramaya başladık bugün adaya gittik hatta ben sana söyleyim,biz asla yemekli istemiyoruz israf olduğunu düşündüğüm ve iki kat fiyat olduğu için o nedenle kokteyl tarzı istedik ama ada o kadar tok gözlü ki kem küm etti ve kişi başı fiyatı 39 liradan bize 15600 fiyat verdi bu arada ada da orkestra için ayrıca 1500 lira para alıyorlarmış, biz 400 kişi için fiyat aldık salonda kolon var onu da söyleyim yani bu fiyatlara çıkacaksan bence daha iyi yerler bulabilirsin
eryaman wishes ya da başka salonlar hakkında yorumu olan varsa benimde tavsiyeye ihtiyacım var
grandpark hakkında bilgi verebilirim isteyen olursa

eryaman,fatih civarındaki tüm düğün salonlarının fiyatlarını biliyorum ilgilenen olursa yazabilirim, bu forumda hiç değişmiyo bazı şeyler ama fikir almak isteyen olursa ben bana verilen fiyatları yazarım buraya

Merhaba siz anlaşmışsınız bilgi verebilir misiniz bu hafta sonu bakmaya gidicez biz de kaç kişilik ne kadar fiyat verdiler acaba?

benim düğünüm oldu göksu ada restaurantta.10 numara bir yer çok memnun kaldım.şuan pek müsait değilim müsait olunca dtaylı yazarım.

Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Bende 2015 Haziran gelini olacağım Allah nasip ederse. çok fazla düğün yeri dolaştık nişanlımla. Biraz bilgi vereyim isterseniz. Merak ettikleriniz varsa bilgi verebilirim :)
Gölbaşı - Köşk Restaurant
Gölbaşı - Pembe Köşk
Sayıştay Sosyal Tesisleri
Amade Balo ve Nikah Salonu
GöksuPark Ada Restaurant
Mydonose Wedding
Muhteşem Düğün Salonu
Club Mirador
İncek Garden
Merhabalar
Oncelikle büyük ihtimal evlenmissindir hayırlı olsun :) bizde seneye yapıcaz ve bakmaya başladık işin içinden çıkamadım buralar hakkında fikir verirsen bana özelden çok sevinirim :)

Merhaba kızlar biz de wishes eryaman ve adayı görmeye gittik 500 kişi beyaz et menü fiyat aldık ikisinden de wishes eryaman 24bin ada 27bin fiyat verdi. Muhteşeme de baktık ama hiç tarzımız bir mekan olmadığına karar verdik. En çok wishes eryamanı beğendik içerisi çpk ferah ve hiç kolon yok 7m tavan yükseklikleri varmış.Aklımızda diğer wishesları gezmek de var bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ben de gezdikçe yazarım burdan

gardens var kardesım harika mekan fiyat almanı tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back