• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada Uygun fiyata igneli lazer

yesilsevdalisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
76
9
8
Merhabalar, igneli epilasyon fiyatları almış başını gidiyor hem güvenilir hem de fiyatı uygun bir igneli epilasyon yeri var mı acaba? Bazı kadınlar evlerde makinesini alıp yapıyormuş vergi vermedikleri için daha uyguna yapıyorlarmış. Böyle bildiğiniz bir yer var mıdır? [Reklam amaçlı yazmazsanız çok memnun kalırım :) ]

Son düzenleme:
Merhabalar, lazer fiyatları almış başını gidiyor hem güvenilir hem de fiyatı uygun bir lazer yeri var mı acaba? Bazı kadınlar evlerde makinesini alıp yapıyormuş vergi vermedikleri için daha uyguna yapıyorlarmış. Böyle bildiğiniz bir yer var mıdır? [Reklam amaçlı yazmazsanız çok memnun kalırım :) ]

İğneli epilasyon bir lazer sistemi değildir.O ayrı bir epilasyon yöntemi.Size özzel bir iğne ile tek tek kıl köklerine inilir ve akım verilerek yakılır..Profesyonel kişilerce yapılması gerekir yoksa istenmeyen izler kalır..
Lazer epilasyon ise lazer cihazları ile hastanelerde,salonlarda yapılan bir uygulama..Yani ikisi birbirinden farklı uygulamalar.Siz iğneli epilasyon soruyorsunuz sanırım ?

İğneli epilasyon bir lazer sistemi değildir.O ayrı bir epilasyon yöntemi.Size özzel bir iğne ile tek tek kıl köklerine inilir ve akım verilerek yakılır..Profesyonel kişilerce yapılması gerekir yoksa istenmeyen izler kalır..
Lazer epilasyon ise lazer cihazları ile hastanelerde,salonlarda yapılan bir uygulama..Yani ikisi birbirinden farklı uygulamalar.Siz iğneli epilasyon soruyorsunuz sanırım ?
Evet ya birbirine karistirmisim igneli epilasyonu soruyordum :)

KizilaYda Ebru hanim var yeni yer acti ...sokakta. Ben çok memnunum kendisi 20 yildir bu isi yapiyor ve çok profesyonel calisiyor. Dk 2 lira suanda

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de onerim Sevda Hanim yonunde. zaten Ebru Hanim'i sektore kazandiran kisidir kendisi :) Kumrularda sr donerin bulundugu binada yeni yeri. diger postlarda da belirttim aslinda tum vucut calistik Sevda Hanim'la ve cok memnunum. Su siralar sonlara geldik. islemlerim bittikten sonra da insallah gorusmeye devam ederiz.

Benim de onerim Sevda Hanim yonunde. zaten Ebru Hanim'i sektore kazandiran kisidir kendisi :) Kumrularda sr donerin bulundugu binada yeni yeri. diger postlarda da belirttim aslinda tum vucut calistik Sevda Hanim'la ve cok memnunum. Su siralar sonlara geldik. islemlerim bittikten sonra da insallah gorusmeye devam ederiz.
hmm dakikasını kaç liraya yapıyor acaba?

Bölgeden bölgeye Değişiyor. Açıkcası toplam rakamı alıyorum dakikalık fiyat konusunda bir bilgim yok Senelerdir kendisine gittiğim ve de cok memnun kaldığım icin bir de bu islerde fiyattan cok güven onemli oldugunu düşündüğümden olsa gerek fiyat takibini yapmak aklıma bile gelmedi :). Aura güzellik salonuna uğrayarak hem sevda hanımla tanışır hem fiyat bilgisi alabilirsiniz.

ankara batıkentte laçin kuaför denen yeri asla önermem,iğneli epilasyon yapıldı anneme, kader laçin denen işlemi yapan kadın daha ilk seansta en yüksek ayarda akım vererek cildini yaktı, ayarını düşür dediğimiz halde bunun ayarı yok düşüremem diye sanki karşısındakine acı çektirmek hoşuna gidiyormuşçasına işleme devam etti. uyuşturucu krem sür diyoruz olmaz onu sürersek 15 dk beklemek gerekir benim işim var çıkacağım diyor birazdan üstelik randevulu gitmişiz hiçbir müşteri yok bizden başka, kadın resmen keyfine göre hareket etti saygısız .. sonra tartışmayı duyan bunun kardeşi bahar denen kadın geldi ayarını düşür biraz deyince düşürdü bukadar sadist insann görmedim. madem ayarı düşürülüyor neden eziyet ediyorsun. birdaha da asla gitmedik , üstelik bize çıkardığı 20 dakikalık işlem için 90 lira istedi. hem işkence çektirdi hemde para sögüşleyecekti. itiraz ettik sonra 60 a düşürdü . sakın ha sakın yanından dahi geçmeyin bu paragözlerin

Back