Bende kızıma doğumdan bezi bırakana kadar premium care kullandım.
En uygun fiyat internette oluyor. Ben toplu alıyordum baya ekonomik oluyordu.
Her defasında 4 paket alıyordum hem böylece kargo ücreti de ödemiyordum.
Çeşitli alışveriş sitelerini takip edin, sürekli mutlaka birinde kampanya oluyor.
Var var, bez bezlerini alırken yanında 2-4 paket premium care ıslak mendil veriliyordu.bu sistemi kullanıyor çoğunluk galiba
bir de e bebek te de toplu oluyor indirimli oluyor
biz ıslak mendili de böyle koca paketlerle alırdık indirimli olurdu hala var mı o paketler bilmiyorum
uni baby yeni doğan
Canim bende premium care kullanıyorum doğduğundan beri son zamanlarda e bebek magazasi internet sitesinden bazen kupon kodu satisi yapiyor kredi kartiyla aliyorsun cep telefonuna kod geliyor o kodla gidip magazadan bezini aliyorsun. Yalnızca aylik paketlerde geçerli. 20 TL indirim oluyor paket basina. Ben 2 seferdir öyle yapiyorum. Sen de siteyi takip edip kupon kodu sayisi yapildiginda alabilirsin.Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?
Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?
Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri prima kullanıyoruz. Prima premium care kullanıyoruz genellikle , ama bazen aktif ve yeni bebek de kullandık . Onlar pişik yapınca tekrar premium care'e döndük. O da biraz pahalı. Ankara da ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Fiyatları ne?