Arkadaşlar Günaydın .ben ankarada tüp bebek yaptırmak istiyorum .4senedir çocuk sahibi olamiyorum. Ama malum bütçede önemli. Sizler fiyat araştırması yaptınız mı ne kadara yapıyorlar ?Bir arkadaşım Tüp Bebek ve genetik testler diye bir merkezde yapptiracgini söylüyor cok ilgili ve diger merkezlere göre biraz daha uygun digor.fakat yeni açıldığı için ne kadar güvenilir bilmiyorum
cevap yazabildiğinize göre sorun yok :)
Gerçekten yardım olabilecek kişiler yazsa ve iyi dr.iyi hastane adı verebilse5yıl oldu evleneli ve 3yılım çok zor geçti.Devlet hastanesinde kaybettim 1 buçuk yılımıSorunu anlamamız tüp bebek merkeZinde oldu.Sebebi
Gerçekten yardım olabilecek kişiler yazsa ve iyi dr.iyi hastane adı verebilse5yıl oldu evleneli ve 3yılım çok zor geçti.Devlet hastanesinde kaybettim 1 buçuk yılımıSorunu anlamamız tüp bebek merkeZinde oldu.Sebebini biliyoruz artık en azından.İlk tüp bebek deneyimimi 1 yıl oldu yaptıralı ama olmadı nasip Ciddi paralar harcanıyor ve umutlu ,inançlı olmalıyız sağlam kalmalıyız insanların düşüncelerine takılmadan ne istiyorsak üzerine gitmeliyiz
Gerçekten çok zor bir durum yaşıyoruz eşim ve ben ama pes etmiyoruz yine dr.arayışına giricez durumlar elverirse tabiki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Hepimize anne olabilmeyi nasip etsin Rabbim
Haklisin ben ankara genart dusunuyorum ve orda yaptiran bi kac kisi taniyorum hepsi ikizlere hamileGerçekten yardım olabilecek kişiler yazsa ve iyi dr.iyi hastane adı verebilse5yıl oldu evleneli ve 3yılım çok zor geçti.Devlet hastanesinde kaybettim 1 buçuk yılımıSorunu anlamamız tüp bebek merkeZinde oldu.Sebebini biliyoruz artık en azından.İlk tüp bebek deneyimimi 1 yıl oldu yaptıralı ama olmadı nasip Ciddi paralar harcanıyor ve umutlu ,inançlı olmalıyız sağlam kalmalıyız insanların düşüncelerine takılmadan ne istiyorsak üzerine gitmeliyiz
Gerçekten çok zor bir durum yaşıyoruz eşim ve ben ama pes etmiyoruz yine dr.arayışına giricez durumlar elverirse tabiki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Hepimize anne olabilmeyi nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?