Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek yaptırmak isteyenler buraya

Bnde tüp bebek fakat bi yakınımda genetik test yaptırmak istiyrdu onla beraber görüşme ayarlayıp gittim

Sizi bu siteye gömerim küllerinizi de Atina'da suya atarım. 3 gün sonra agam pokunu yiyem biz ettik siz etme diye direktörünüz arayacak ama size af yok. Siz ki insanların umudu ile oynuyorsunuz bende sizin ekmeğiniz ile oynayacağım.

Sizlerle Ankara'da iki tüp bebek deneyimimi paylaşmak istiyorum. İlk tecrübemde merkezden randevu aldık, randevu saatinde gittik. Bunun öncesinde devlet hastanesinde bazı tahliller yaptırıp gitmiştik. Doktor bize 38 yaş üzeri olduğum için yaklaşık 20 dakika boyunca PGS anlattı. önündeki laptoptan sunu gösterdi, bu yöntem ile hamile kalma oranının %50-60 larda olduğunu söyledi. Sonra fiyat görüşmek için muhasebeye gittik, doktorun anlattığı yöntemi alt alta toplayınca tedavinin yaklaşık 15000 TL ye vardığını gördük. Normal tüp bebek yöntemine karar verdik, tekrar hemşirelerin yanına çıktık ve hemen orda lucrine başladım. Tabi bu arada merkezin istediği iki tahlil için anlaşmalı oldukları ve sözde merkezin hastalarına indirim yapıyoruz dedikleri iki laboratuvarda tahlil yaptırdık, buralara yaklaşık 1000 tl ödedik. Tedavi ücreti de 5400 TL idi. Daha sonra gün aşırı kan ve ultrasona gittik. Ama bu muayenelerde ismi için gittiğimiz doktor yok başka iki kadın doktor var onlar bakıyor, daha sonra hemşireler akşamüstü arayıp ilaç dozu ile ilgili talimat veriyordu. İlk muayene günü doktor yanından ayrıldıktan sonra aslında doktorun bilgi verme üslubundan ve yönlendirdikleri laboratuarları ısrarla hemen yaptırın acil vs demelerinden hoşlanmamış ve kurulan düzeni anlamıştık ama yaşayacağımız varmış. Neyse bizim iyi diye gittiğimiz doktoru biz ne yumurta toplamada ne de transferde gördük. Sonuç gebelik testinin yapıldığı gün düşükle sonuçlandı. Düşükten sonra merkez veya doktor sonuçla ilgili bir açıklama zahmetinde dahi bulunmadılar. Merkezin her gün arayıp embriyo hakkında bilgi vereceğiz vaadi de verdikleri hizmet kadar oldu. İki gün aradılar üçüncü gün transferi beşinci güne ertelediler.
Aradan 6 ay geçti ve yine ikinci deneme için araştırma ve tıp camiasından tavsiye üzerine başka bir merkeze gittik. İlk muayene ücretsiz, hikayemizi anlattık. Doktor diğer pek çok doktorun bodoslama girdiği tutma yüzdesine girmedi, önce bir takviyeye başlattı, yumurta sayısına baktı, bir ay sonra bakalım dedi. İkinci ay yumurta sayısının nispeten artmış olmasından dolayı tedavimize başladık. Gün aşırı ultrasonları doktorumuz kendisi yapıyor, ultrasonda açıklama yapıyor, sonra bazen görüşme odasına da alıp bilgilendirme yapıyor. Benim transfer ve yumurta toplamada görsem yeter dediğim doktorun tüm ultrasonlarımı yapması çok profesyonelce. Bu işte bilgi kadar tecrübe de önemli. Merkezde hastalarla selamlaşması, hal hatır sorması hasta doktor ilişkisini pekiştiriyor. Sonuç için Allah'a sığınıyoruz tabi ama insanla ilgili kısmı için profesyonel kişiyi seçtiğimizi düşünüyorum. Şu an tedavim devam ediyor.
İki merkezin de ismini vermedim. Amacım bir yer karalamak ya da reklam yapmak değil.Bu konuda araştırma yapan yada tedaviye başlayacaklara tavsiyem şu:

Hislerinize güvenin, hasta doktor ilişkisi güvene dayanmalı, doktorda samimiyet yoksa veya sorularınıza cevap alamıyorsanız ordan çıkın.

Çok kalabalık merkezlere gidecekseniz iki kere düşünün. İlk tecrübemi hatırlatayım. Doktoru sadece ilk muayenede gördüm.

Merkezin laboratuvarı ve ekibi önemli. Merkez araştırırken özellikle laboratuvarın donanımlı olup olmamasını sorun.

Tüm hikayenizi anlatın, önemsiz diye bir şey atlamayın.

Sizden tedaviye başlamadan önce tahlil isteyen detaylı inceleme yapan doktora güvenin.

Gittiğiniz gün elinize ilaç reçetesi tutuşturan doktorun yanından arkanıza bakmadan uzaklaşın.

Yüce Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin, hayırlı sonuçlarımız olsun.

Arkadasim bizde burda en iyi olani arastiriyoruz bize bilgi verki ayni duruma dusmayelim neresi iyi neresi kotu

İlaç kullanma aşamasındayım. Sadece iki doktor arasındaki bariz farka dikkat çekmek istedim. Şu an doktorum Prof. Mehmet Erdem. Bazen ama bir doktoru bir hasta beğeniyor, başkası beğenmiyor.İlkinden bir arkadaşım çok memnun kalmıştı. Ben genel ilkeleri vurgulamak istedim. Bir hizmet alacaksanız güven telkin eden kişi ile yola çıkın.

Gerçekten yardım olabilecek kişiler yazsa ve iyi dr.iyi hastane adı verebilse5yıl oldu evleneli ve 3yılım çok zor geçti.Devlet hastanesinde kaybettim 1 buçuk yılımıSorunu anlamamız tüp bebek merkeZinde oldu.Sebebini biliyoruz artık en azından.İlk tüp bebek deneyimimi 1 yıl oldu yaptıralı ama olmadı nasip Ciddi paralar harcanıyor ve umutlu ,inançlı olmalıyız sağlam kalmalıyız insanların düşüncelerine takılmadan ne istiyorsak üzerine gitmeliyiz
Gerçekten çok zor bir durum yaşıyoruz eşim ve ben ama pes etmiyoruz yine dr.arayışına giricez durumlar elverirse tabiki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Hepimize anne olabilmeyi nasip etsin Rabbim

Haklisin ben ankara genart dusunuyorum ve orda yaptiran bi kac kisi taniyorum hepsi ikizlere hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…