Ankara genart volkan beye mi gideceksiniz ucreti felan konusunca bizedr bildirin lutfen cunki bende orayi dusunuyorumBen yarin genarta gorusmeye gidicem burayi arasam.mi gitmeden yada gidip karar verdikten sonrami arasam ki
Aysun baltaciya aldim randevu ben bayan doktor olsun istiyorumda.Ogrenince yazarim.Ankara genart volkan beye mi gideceksiniz ucreti felan konusunca bizedr bildirin lutfen cunki bende orayi dusunuyorum
Tamam canim haber bekliyorum bide randevuyu oncemi aliyosun ben baska sehirden gelcem ucakla felan yani orda evde yok herseyin pkanli olmasi lazimAysun baltaciya aldim randevu ben bayan doktor olsun istiyorumda.Ogrenince yazarim.
Gorusmeye gittim aysun hanim tek tek herseyi sordu sagolsun.fiyatta 5500 tup bebek + ilaclar sgk anlasmasi yokmus.sehirdisi hastalarina kalcak yer ayarliyolar galiba emin degilim yinede telefonda sorup ona gore alin biletinizi.hakkinizda hayirlisi olsun.Tamam canim haber bekliyorum bide randevuyu oncemi aliyosun ben baska sehirden gelcem ucakla felan yani orda evde yok herseyin pkanli olmasi lazim
Cok para valla ucak yer masraf bide bizim emriyolara pgt uygulanacak bunu en iyi volkan bey yapiyomus bakalim hayirlisi sen ne zaman basliyosun insallah pozitif alirsinGorusmeye gittim aysun hanim tek tek herseyi sordu sagolsun.fiyatta 5500 tup bebek + ilaclar sgk anlasmasi yokmus.sehirdisi hastalarina kalcak yer ayarliyolar galiba emin degilim yinede telefonda sorup ona gore alin biletinizi.hakkinizda hayirlisi olsun.
Oyle tabi hem yapilan her islem para.biz karar vermedik henuz tatlim.Cok para valla ucak yer masraf bide bizim emriyolara pgt uygulanacak bunu en iyi volkan bey yapiyomus bakalim hayirlisi sen ne zaman basliyosun insallah pozitif alirsin
Hayirlisi olsunOyle tabi hem yapilan her islem para.biz karar vermedik henuz tatlim.
SEN HANGİ KONUYLA İLGİLİ İLETİŞİME GEÇTİN CANIMcanım senin dedğin yerle bende görüştüm çok ilgililerdi ve danışmanlık hizmeti ama göreceğim tedavi şekline göre bizim adımıza araştırma yapıp fiyatı baya çektiler ben kendi internet sitelerinden mesaj bırakıp randevu istedim saolsun hemen dönüş yaptılar ücretide tedavi göreceğin kuruma ödüyosun zaten sadece tüp bebek değil aklınza gelecek bütün genetik testleride yapıyorlarmış tavsiye ederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?