Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek yaptırmak isteyenler buraya

public

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
15
0
1
35
Arkadaşlar Günaydın .ben ankarada tüp bebek yaptırmak istiyorum .4senedir çocuk sahibi olamiyorum. Ama malum bütçede önemli. Sizler fiyat araştırması yaptınız mı ne kadara yapıyorlar ?Bir arkadaşım Tüp Bebek ve genetik testler diye bir merkezde yapptiracgini söylüyor cok ilgili ve diger merkezlere göre biraz daha uygun digor.fakat yeni açıldığı için ne kadar güvenilir bilmiyorum

Arkadaşlar bilgisi olanlar cevap lütfen

public diğer açılan forum sitesinden sana yazdım 5750 tüp bebek için çok iyi fiyat vermişler nasıl iletişime geçicem bilgi vrr misn

BU REKLAM YAPILAN MESAJLDIR KONU TTB'ye şikayet edilmiştir !

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman çok iyi fiyat bende alıp randevu görüşeyim bi. inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz.

Ben yarin genarta gorusmeye gidicem burayi arasam.mi gitmeden yada gidip karar verdikten sonrami arasam ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yarin genarta gorusmeye gidicem burayi arasam.mi gitmeden yada gidip karar verdikten sonrami arasam ki
Ankara genart volkan beye mi gideceksiniz ucreti felan konusunca bizedr bildirin lutfen cunki bende orayi dusunuyorum

Aysun baltaciya aldim randevu ben bayan doktor olsun istiyorumda.Ogrenince yazarim.
Tamam canim haber bekliyorum bide randevuyu oncemi aliyosun ben baska sehirden gelcem ucakla felan yani orda evde yok herseyin pkanli olmasi lazim

Ben ilk önce genetik testler danışmanlık merkeziyle görüşmüştüm. Hem laboratuvardaki islemler sirasinda hemde fiyat konusunda baya yardımcı oldular. Bence sizde bi görüşün.

Tamam canim haber bekliyorum bide randevuyu oncemi aliyosun ben baska sehirden gelcem ucakla felan yani orda evde yok herseyin pkanli olmasi lazim
Gorusmeye gittim aysun hanim tek tek herseyi sordu sagolsun.fiyatta 5500 tup bebek + ilaclar sgk anlasmasi yokmus.sehirdisi hastalarina kalcak yer ayarliyolar galiba emin degilim yinede telefonda sorup ona gore alin biletinizi.hakkinizda hayirlisi olsun.

Sizin fiyatta çok iyiyms gerçekten. Hakkimzidahhayırlısı inş bebeklerimize kavusuruz

Cok para valla ucak yer masraf bide bizim emriyolara pgt uygulanacak bunu en iyi volkan bey yapiyomus bakalim hayirlisi sen ne zaman basliyosun insallah pozitif alirsin

Arkadaşlar fiyat sizin için önemliyse bu danışmanlık merkeziyle 1kkerede olsa görüş7n derim ben görüsmeden ücret alınmıyor zaten

Cok para valla ucak yer masraf bide bizim emriyolara pgt uygulanacak bunu en iyi volkan bey yapiyomus bakalim hayirlisi sen ne zaman basliyosun insallah pozitif alirsin
Oyle tabi hem yapilan her islem para.biz karar vermedik henuz tatlim.

Public benim anladığım kadarıyla, senin bahsettiğin danışmanlık firması bizim için araştırma yapıp uygun fiyatalara anlaşıp ve gereken tetkiğe göre en kısa sürede tedavi edecek kuruma bizi yönelndiriyor. Ama ücreti tedavi olacağımız kuruma ödüyoruz değil mi?

Bende 3 senedir bebek sahibi olamıyorum ama uygun fiyata ama dopru merkez istiyorum. Çünkü çok arkdaşım var memnun kalmaayn yada tutmayan bunlardan çok korkuyorum.

canım senin dedğin yerle bende görüştüm çok ilgililerdi ve danışmanlık hizmeti ama göreceğim tedavi şekline göre bizim adımıza araştırma yapıp fiyatı baya çektiler ben kendi internet sitelerinden mesaj bırakıp randevu istedim saolsun hemen dönüş yaptılar ücretide tedavi göreceğin kuruma ödüyosun zaten sadece tüp bebek değil aklınza gelecek bütün genetik testleride yapıyorlarmış tavsiye ederim ben

SEN HANGİ KONUYLA İLGİLİ İLETİŞİME GEÇTİN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…