- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 35
- Konu Sahibi Sweetelfie
Kızlar Ankara’da kimler nerde tüp bebek tedavisine başladı ve ne sonuç aldı güncelleyelim mi konuyu biraz benim ilk tedavim anatolia Hakan hoca ile şimdi transfer sonucunu bekliyorum ya siz????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk tedavin mi cnm doktorla iletişimin ilgi alaka nasıldıcanım bende bahçeci ankarada tedaviye başladım ankara merkezlere bahçeciyide ekleyebiliriz
Ben başkentte transfer oldum. 5.günümdeyimAnkara’daki kızlarrr nerdesinizzz
Bugün benimde 5. Günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız başkent hastanesinde hangi doktorla tedavi oldunuz cnm ilgi alaka nasıldı hastane geneliBen başkentte transfer oldum. 5.günümdeyim
Göğşen hocanın hastasıyım. Genel olarak ekip güler yüzlü ama Göğşen hoca hastalarıyla doğal olarak çok fazla ilgilenemiyor. Muayene olursun bir iki kelime eder gerisi hemşireye kalır ve tedavini olursun. Hulusi hocanın hastası olursanız genelde sıra çok beklersiniz.Çünkü Göğşen Hocanın 3 katı hastası oluyor bir günde.Bugün benimde 5. Günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız başkent hastanesinde hangi doktorla tedavi oldunuz cnm ilgi alaka nasıldı hastane geneli
Hastane ve doktor seçiminde bu şekilde arkadaş tavsiyesi etkili oluyo o yüzden bu başlığı açtım cnm inş sonucumuz iyi olur buradaki bilgilerimiz de herkese yardımcı olur hamilelik testine kadar evde test yapmayı düşündn mü peki hiç cnmcanım selen hanımla görüştüm ben ilgiside alakasıda çok iyiydi. bir kaç tahlil istedi rahim filmi falan onları da toplayıp başlıyorum tedaviye
Evet cnm bnm nedenim yumurta rezerv azlığıydı toplam 4 tane toplandı 1 tane 8 hücreli transfer edildi hayırlı sonuç bekliyoruz inşallah sen başladın mı tedaviye pekiRezerv azlığı sebebiyle tüp bebek yapan var mı aranızda?
Allah razı olsun. İnşaallah Rabbim sana en guzelinden bi evlat nasip etsin. Dr. arastiriyorum amh 0.Evet cnm bnm nedenim yumurta rezerv azlığıydı toplam 4 tane toplandı 1 tane 8 hücreli transfer edildi hayırlı sonuç bekliyoruz inşallah sen başladın mı tedaviye peki
Bu arada fsh normale yakındı die hatırlıyorumAllah razı olsun. İnşaallah Rabbim sana en guzelinden bi evlat nasip etsin. Dr. arastiriyorum amh 0.
01 sizin fsh düşük mü
Hastane ve doktor seçiminde bu şekilde arkadaş tavsiyesi etkili oluyo o yüzden bu başlığı açtım cnm inş sonucumuz iyi olur buradaki bilgilerimiz de herkese yardımcı olur hamilelik testine kadar evde test yapmayı düşündn mü peki hiç cnm