Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahcecidemi kendisiBerfu hoca
Evet onun iyi olduğunu duymuştum 8 senedir çocuğu olmayan ve tedavi gören bir akrabamıza söylemiştim kendisi gitmiş Berfu hocaya ilk transfer de hamile kaldıBahcecidemi kendisi
Ben bahçeciye gittim de yusuf bey di heralde hiç beğenmedim kendisini çok bilgisiz bi doktor belki berfuya gitseydim bilmiyorum oraya olumlu bakabilirdimEvet onun iyi olduğunu duymuştum 8 senedir çocuğu olmayan ve tedavi gören bir akrabamıza söylemiştim kendisi gitmiş Berfu hocaya ilk transfer de hamile kaldı
Benim kendi doktorum İstanbul Acıbadem de cem fıçıcıoğlu efsane bir doktor ama işte siz Ankara dediğiniz için öneremiyorumBen bahçeciye gittim de yusuf bey di heralde hiç beğenmedim kendisini çok bilgisiz bi doktor belki berfuya gitseydim bilmiyorum oraya olumlu bakabilirdim
Tmm teşekkür ederimBenim kendi doktorum İstanbul Acıbadem de cem fıçıcıoğlu efsane bir doktor ama işte siz Ankara dediğiniz için öneremiyorum
Berfu hoca güzel bende tüp bebek düşünüyorum berfu veya Aygül hocayı düşünüyorum amh düşük olanlarda başarılıEvet onun iyi olduğunu duymuştum 8 senedir çocuğu olmayan ve tedavi gören bir akrabamıza söylemiştim kendisi gitmiş Berfu hocaya ilk transfer de hamile kaldı
Berfu hocaya giderseniz suda aklınızda bulunsun bizim giden akrabamıza vitamin takviyesi uygulamadı ilk transfer de 3 üz ler e hamile kaldı fakat ikis down sendromlu çıktı o yüzden 2 Sini aldılar tek gebelikle devam ediyor bende aynı dönemde istanbulda tedavi gördüm vitamin takviyesi aldım öyle bi sıkıntım olmadı tek saglıklı gebelik olduBerfu hoca güzel bende tüp bebek düşünüyorum berfu veya Aygül hocayı düşünüyorum amh düşük olanlarda başarılı
Ücretlimi hacettepe devlet yaHacettepe Üniversitesinde Sezcan Hoca var ben yaptirmadim ama kendisi cok tatli ve ilgili bir doktor gitmenizi tavsiye ederim.
Valla berfu ya gitmeyi gatta bahçeciye gitmeyi hiç düşünmüyorum çok para göz geldi ora bana ya hele ki o doktordan sonra diğer erkek olan tamamen eledim orayıBerfu hocaya giderseniz suda aklınızda bulunsun bizim giden akrabamıza vitamin takviyesi uygulamadı ilk transfer de 3 üz ler e hamile kaldı fakat ikis down sendromlu çıktı o yüzden 2 Sini aldılar tek gebelikle devam ediyor bende aynı dönemde istanbulda tedavi gördüm vitamin takviyesi aldım öyle bi sıkıntım olmadı tek saglıklı gebelik oldu
Aygülü duydum evet ama benim amh ile ilgili bi sıkıntı yok pko sorun benim kist fln oluşuyor onu yönetebilecek bir doktor olmalıBerfu hoca güzel bende tüp bebek düşünüyorum berfu veya Aygül hocayı düşünüyorum amh düşük olanlarda başarılı
Tamam ben bi arastirayim bu hocayı yeri nerde acabaBu konuda prof Önder koç üstüne tanımam.
Hem eşimde hem bende çift taraflı infirtilite olmasına rağmen hem kızıma hem oğluma 4,5 sene ara ile ilk denemede kavuştum çok şükür önce rabbim sonra önder hocamın sayesinde.
3asilama olmadan devlet yapmiyo tüp bebeği ya bende aşılama yaptiramiyorum aşırı uyarım.oluyor şart koymuşlar aşılama diye ama herkese aşılama olmuyo yani bu yüzden devlet sıkıntılıHacettepe hastanesinde tedavi gordum .Sezcan hoca çok iyi ama lab iyi değil.5.ci güne gelen embriyolardan sadece kaliteli olanları donduruyorlar.Birde devletin öngördüğü en fazla 3 tup diyorlar.Biz bunu tedaviden sonra öğrendik.Baska bir yere gitmenizi öneririm ben .
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı biz ve tüm.isteyenlerin başına inşallah amin ecmain.Güven hastanesi Nafiye hocayı öneririm onun sayesinde 30 haftalık gebeyim
Sadece muayne ucreti aliyorlar.Ücretlimi hacettepe devlet ya