• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada termal otel deneyimi

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Kizkiza saatlik oda kiraliyan bi termal otele gitmek istiyoruz onerebilechiniz yer varmi

Haymana,kızılcahamam,ayaş ta termallere gidebilirsin. Saatlik nasıl kiralanıyo var mı öyle bişey bilmiyorum. Ancak kaplıcaya 20 lira kişi başı verip akşama kadar durabilirsiniz.

kızılcahamamda swiss international'a gittim çok kez. saatlik oda kiralama ne demek bilmem ama termal,spa,masaj vs her şey içinde. zaten size oda veriyorlar. günlük oda kiralarsanız atıyorum 4 kişilik daha ucuza gelir.

Gunubirlik demek istedin sanirim.. Termal otellerin coguna gunubirlik giris yapabiliyorsun.. Kizilcahamam'a gidebilirsin..

kızılcahamamda swiss international'a gittim çok kez. saatlik oda kiralama ne demek bilmem ama termal,spa,masaj vs her şey içinde. zaten size oda veriyorlar. günlük oda kiralarsanız atıyorum 4 kişilik daha ucuza gelir.
Peki siz ne kadar odemistiniz direk gitmismiydiniz

Kizkiza saatlik oda kiraliyan bi termal otele gitmek istiyoruz onerebilechiniz yer varmi

biz kızılcıhamamda iki otelde kaldık birinin suyu çok güzeldi diğerinin odaları .ikisindede havuzlar vardı bayanlar için ayrı kese masaj hizmetleri var tabi ayrı ücretle biz geçtiğimiz şubat gibi gitmiştik kişi başı 70 tl gibi bir rakam ödemiştik sabah kahvaltı akşam yemeği dahil .pazarlık yaparsanız uygun bir fiyatta verirler bence. birde orda evler kiralanıyormuş günlük belediyenin kaplıca tesisi var, ev kiralayıp belediyenin kaplıcasınıda kullanabilirsiniz .güzel bir yer gitmişken bazlamasından da almayı unutmayın :)

eğer öyle gün içinde gideyim kalmayayım diyorsan belediyenin kaplıcasına gidebilirsin sanırım öyle bir hizmetleri var .internet siteside var günlük giriş 10 tlymiş

biz kızılcıhamamda iki otelde kaldık birinin suyu çok güzeldi diğerinin odaları .ikisindede havuzlar vardı bayanlar için ayrı kese masaj hizmetleri var tabi ayrı ücretle biz geçtiğimiz şubat gibi gitmiştik kişi başı 70 tl gibi bir rakam ödemiştik sabah kahvaltı akşam yemeği dahil .pazarlık yaparsanız uygun bir fiyatta verirler bence. birde orda evler kiralanıyormuş günlük belediyenin kaplıca tesisi var, ev kiralayıp belediyenin kaplıcasınıda kullanabilirsiniz .güzel bir yer gitmişken bazlamasından da almayı unutmayın :)
Cok iyiymis ismini verebilirmisiniz

Eşle gidilen varmı otel ismi yazar mısınz özelden

Haymanada Yen'i açılan bir otel var günübirlik de gidebiliyorsun ben birkaç gün kalmıştım çok da memnun kaldım

Konuyu hortlatmam lazım. Kızılcahamam da 2 gece annemle kalacak yer önerir misiniz?

Back
X