Ankara'da tavsiye edeceğiniz hastane doktor var mı?

Ben de Yusuf Bey'in hastasıyım. Kendisi çok bilgili, anlayışlı, hastalarıyla yakından ilgilenen düşünceli bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ben Koru Hastanesinde doktor Adnan Kaya'ya muayene oluyorum. Kendisinden son derece memnunun. Hastane emekli sandigi icin, normal dogum ve sezeryan ucreti 2500 TL, epiduralde 3000 TL fiyat uyguluyor.

Ben de Medicana'dan Faruk ABİKE!nin hastasıyım.Çok memnunum kendisinden, güleryüzlü, sabırlı, telefonlarına cevap verir sürekli. Tavsiye ederim

merhaba

Cihangir Çakıcı veya Serdar Oğuz hakkında çok iyi şeyler duydum. bu doktorlara giden var mı? İkisi arasında kaldım, hangisine gideceğime karar veremedim..

canım benim doktprum sema hanımdı lina kadın doğumda sema hanımda zaten anlaşmalı hastanesi medikana yani orada doğum yapacaksın istersen bir git muayene ücretide uygun
sen bilirsin canım

ilk bebeğim sorunluydu teşhisinide sema hocam koymuştu deneyimli bir doktor gözü kapalı tavsiye edeceğim bar insan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…