• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı acillllll

Oprato

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
8
0
16
Tokat
yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için doktor seçme sansım yok ankarada tedavi olmam gerek bu benim için çok önemli bildiğiniz muane olduğunuz dalında uzman bir doktor tavsiye edebilecek biri varmı acaba çok acilll lütfen yardım !!!!!!!!!!!!!!

Benim doktorum kızıma hamileyken Ömer Kandemir idi. Tabii yıllar oldu, şimdi prof olmuş, riskli gebelikler uzmanı. İzmir caddesinde muayenehanesi vardı. Rehberden ya da 118den sor bakalım teli falan hep kaybettim. Ama çok iyidi.

yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için doktor seçme sansım yok ankarada tedavi olmam gerek bu benim için çok önemli bildiğiniz muane olduğunuz dalında uzman bir doktor tavsiye edebilecek biri varmı acaba çok acilll lütfen yardım !!!!!!!!!!!!!!

Merhaba ben ıtır gercekere muayne oluyorum harıka bır hekim harika bir indan 6 yıldır tek hekimim çok ünlü isimlerede muayne oldum am ıtır hoca bambaska. Baskada kimseye gitmem

merhabalar 10 haftalık gebeyim ve ankara balgatta koru hastanesinde dr.melike özge hanıma gidiyorum ve çok memnunum .gebelik ile oluşan bütün sorularıma daha ben sormadan güleryüzü ve bilgisiyle cevap veriyor..kendisi yeni başlamış ve sanırım ankara en kısa zamanda bu güzel doktorumun değerini anlayacak.ben gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar ben Akropol hastanesinden Dr.Ebru Hanım'a gidiyorum, herkes gibi bu doktor araştırmaları faslında bende çok tedirgindim ta ki doktorum Ebru hanımı bulana kadar.Şiddetle tavsiye ederim, Ebru hanımın doğurttuğu birçok arkadaşımda var, tüm sorularınıza cevap verebilirim doktorum ve hastaneye ilgili.
Hepinize sağlıklı doğumlar arkadaşlar...:nazar:

Back