Cnm hastanelerin üroloji bölümleri yapıyor. 3 gün cinsel perhiz den sonra veriyorsunuz. Biz demetevler onkoloji hastanesinde üroloji de vermiştik. Aynı gün sonuç çıkıyorYaaakimse yok mu
Cnm hastanelerin üroloji bölümleri yapıyor. 3 gün cinsel perhiz den sonra veriyorsunuz. Biz demetevler onkoloji hastanesinde üroloji de vermiştik. Aynı gün sonuç çıkıyor
Benim daha 8.ayım bir işlem yaptırmadı. Sadece eşimi bir gösterelimdedik. 2 kez yaptırdık hemen hemen aynı sonuçlardıUroloji bolumun yaptigini biliyorum canım benim tek derdim sonuctan emin olmak istiyorum iki test atasinda cok fark var cunku guvenilir yer olsun istiyorum.sizin sonucunuz nasildi yani hamile kalabildin mi sonuca gore
Benim daha 8.ayım bir işlem yaptırmadı. Sadece eşimi bir gösterelimdedik. 2 kez yaptırdık hemen hemen aynı sonuçlardı
Zekai tahirde de varmış canım bize doktor orayı önerdi ya da özelde yaptır demiş ama biz Zekai tahirde yaptırcaz tadilattaymış şuan açılınca yaptırcaz inşallahBenimde 8.ayim bitti bizde tedaviye baslayalim artik diye düşünüyoruz.ikisinide ayni yerde mi yaptirdiniz peki
Zekai tahirde de varmış canım bize doktor orayı önerdi ya da özelde yaptır demiş ama biz Zekai tahirde yaptırcaz tadilattaymış şuan açılınca yaptırcaz inşallah
Evet aynı hastanede yaptırdıkBenimde 8.ayim bitti bizde tedaviye baslayalim artik diye düşünüyoruz.ikisinide ayni yerde mi yaptirdiniz peki
Yaptırdık canım 4 ay önce Ankara hastanesinde yaptırdık sadece ileri hız da düşüklük vardı onun dışında bi sorun çıkmamıştı şimdi Zekai Tahiri beklicezDaha once yaptirdiniz mi peki canim.biz birisini ozelde yaptirdik digerinide ozel hastanenin tup bebek bolumunde yaptirdik.iki test arasında 5 ay var ama sonuc arasinda cok buyuk fark var.insan ozelede guvenemiyor acaba para icin mi değerleri dusuk gosteriyorlar diye insanin aklina gelmiyor degil
Özeller dediğin gibi para için yanlış bilgi verebilirler çok güvenilir bi yer olacak ki güvenebilesinDaha once yaptirdiniz mi peki canim.biz birisini ozelde yaptirdik digerinide ozel hastanenin tup bebek bolumunde yaptirdik.iki test arasında 5 ay var ama sonuc arasinda cok buyuk fark var.insan ozelede guvenemiyor acaba para icin mi değerleri dusuk gosteriyorlar diye insanin aklina gelmiyor degil
Özeller dediğin gibi para için yanlış bilgi verebilirler çok güvenilir bi yer olacak ki güvenebilesin
İnşallah güzel sonuç alırsınız canımDogru soyluyosun canim insan guvenemiyor. bakalim artik bizde demetevlerdeki onkoloji hastanesinde yaptiririz belki sonuc ne cikacak
İnşallah güzel sonuç alırsınız canım
Öyle deme dua ederken hep en iyisini iste Rabbimin verme haznesi tükenmez hem doğru olsun hem iyi olsunİnsallah canim sonuc dogru olsun da iyiye de kotuyede raziyim artik
Öyle deme dua ederken hep en iyisini iste Rabbimin verme haznesi tükenmez hem doğru olsun hem iyi olsun
Bilmiyorum cnm. Sormak lazım yapılıyor dur benceT tugbis_5200 canim sormayi unutmusum butun degerlere bakiliyormu teste yani morfolagisine falan kruger testi de yapiliyor mu