- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Müdürüm Ankara grşindeki yapılan kapıyı görsen,sanırsınki Roma'ya geldim
Ahahhahha ay bugün sinirim çok bozuk benim
Gözümden yaş geliyo gülerken , müdür gülmekten mappısa atmasa bari
Gerçek miMüdürüm Ankara grşindeki yapılan kapıyı görsen,sanırsınki Roma'ya geldim
Atmaz yahu için rahat olsun,rahat rahat gül sen
Gerçek mi
Sırf bu sanat eserlerini görmek için Ankara'ya mı gitsem acaba? Hiç gitmemiştim, bilmiyorum Ankara'yı.
Bir gideyim, kapıları göreyim, Transformers'lara selam vereyim, Başkan'ı Makamında ziyaret edip milletin tebriklerini ileteyim
Geçen gün 20-30 yıllık ana su borusu patlamış, Ankara'ya yine deniz gelmiş, eeyyyyyy Başkaannn'ımmm önce o borulara el atsaydın, yoksa borular o tamir etsinler diye su hattına Mário ve Luigi Kardeşler'in heykelini mi koyacaksın
Gerçek mi
Sırf bu sanat eserlerini görmek için Ankara'ya mı gitsem acaba? Hiç gitmemiştim, bilmiyorum Ankara'yı.
Bir gideyim, kapıları göreyim, Transformers'lara selam vereyim, Başkan'ı Makamında ziyaret edip milletin tebriklerini ileteyim
Geçen gün 20-30 yıllık ana su borusu patlamış, Ankara'ya yine deniz gelmiş, eeyyyyyy Başkaannn'ımmm önce o borulara el atsaydın, yoksa borular o tamir etsinler diye su hattına Mário ve Luigi Kardeşler'in heykelini mi koyacaksın
Geçen senelerde gülerken kendimi mapısta buldum valla, her şey beklenir cımbızlıdan
Kapıları görmek için bitme müdürüm,gezilecek başka yerlerini gör bence daha keyif alırsın..
Gelirsen eğer fişkiyeyide sor bakalım kim kırmış
Su boruları patladı,hemen üst kısmından metro geçiyor orada.
Dur bak gör kapıyı istanbul ankara girişinde..
Eki Görüntüle 1479837
Kapıları görmek için bitme müdürüm,gezilecek başka yerlerini gör bence daha keyif alırsın..
Gelirsen eğer fişkiyeyide sor bakalım kim kırmış
Su boruları patladı,hemen üst kısmından metro geçiyor orada.
Dur bak gör kapıyı istanbul ankara girişinde..
Eki Görüntüle 1479837
Fışkiyenin arkasındaki belediyeyi kim soymuş onu da sorsun mu abla