Ankara'da robot heykeli

Allahım baktıkça gülüyorum :KK70:
Ya gökçek hiç gitmesin bizden, Başkentten bi gitsin ama bi köşelerde hep dursun :KK70:

Allahım tipe, pozlara bak, bide ellerini yumruk yapmış ahhhah :KK70:

Müdürüm Ankara grşindeki yapılan kapıyı görsen,sanırsınki Roma'ya geldim :KK70::KK70:
Gerçek mi:KK70::KK70:
Sırf bu sanat eserlerini görmek için Ankara'ya mı gitsem acaba? Hiç gitmemiştim, bilmiyorum Ankara'yı.
Bir gideyim, kapıları göreyim, Transformers'lara selam vereyim, Başkan'ı Makamında ziyaret edip milletin tebriklerini ileteyim:KK14:

Geçen gün 20-30 yıllık ana su borusu patlamış, Ankara'ya yine deniz gelmiş, eeyyyyyy Başkaannn'ımmm önce o borulara el atsaydın, yoksa borular o tamir etsinler diye su hattına Mário ve Luigi Kardeşler'in heykelini mi koyacaksın:KK59:

Sırf bu sanat eserlerini görmek için Ankara'ya mı gitsem acaba? Hiç gitmemiştim, bilmiyorum Ankara'yı.
Bir gideyim, kapıları göreyim, Transformers'lara selam vereyim, Başkan'ı Makamında ziyaret edip milletin tebriklerini ileteyim:KK14:

Geçen gün 20-30 yıllık ana su borusu patlamış, Ankara'ya yine deniz gelmiş, eeyyyyyy Başkaannn'ımmm önce o borulara el atsaydın, yoksa borular o tamir etsinler diye su hattına Mário ve Luigi Kardeşler'in heykelini mi koyacaksın:KK59:

Bizden de selam götür transformerslara :KK70:
Ay ne kadar şanslısın muhteşem robotları göreceksin :KK70:

Kapıları görmek için bitme müdürüm,gezilecek başka yerlerini gör bence daha keyif alırsın..
Gelirsen eğer fişkiyeyide sor bakalım kim kırmış :KK70:
Su boruları patladı,hemen üst kısmından metro geçiyor orada.
Dur bak gör kapıyı istanbul ankara girişinde..
istanbul-yolu.jpg

Kapıları görmek için bitme müdürüm,gezilecek başka yerlerini gör bence daha keyif alırsın..
Eki Görüntüle 1479837

Fışkiyenin arkasındaki belediyeyi kim soymuş onu da sorsun mu abla :KK70:

Eki Görüntüle 1479837

Ahhahha hakikaten roma imparatorluğu kapıda bi bunlar eksik :KK70:

roma-lejyonu.jpg

X