• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada reflü ameliyatı olanlar ?

Bestmat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
669
466
53
38
Merhaba 5 aydır reflüden dolayı çok sıkıntı yaşıyorum Araştırma yaptığımda birçok iyi doktor Ankara dışında gözüküyor vede çok pahalı. Ankara da iyi bir doktor bularak uygun bir fiyata ameliyat olup sorunundan kurtulan varsa yazabilir mi ?

Merhaba Hazal al bendende o kadar inan çok zor ama kimse anlamıyor bendede ses kısıklığı yada boğaz ağrısı nasıl geçecek bilmiyorum sende reflü mü var ?

Merhaba Hazal al bendende o kadar inan çok zor ama kimse anlamıyor bendede ses kısıklığı yada boğaz ağrısı nasıl geçecek bilmiyorum sende reflü mü var ?
Mide rahatsızlığı çok kötü canım çeken bilir hiç bişey yiyemiyorum ne yesem ağrı yapiyo yemeden içmeden kesildim
Rabbim hepimize şifa versin

Mide rahatsızlığı çok kötü canım çeken bilir hiç bişey yiyemiyorum ne yesem ağrı yapiyo yemeden içmeden kesildim
Rabbim hepimize şifa versin
Bi doktora git istersen ilerlemesin mide ilerlediğinde daha kötü bi hal alıyor stresle alakalı bir durum olabilir mide ilacı verirler büyük ihtimalle tek yaptıkları şey bu zaten...

Bi doktora git istersen ilerlemesin mide ilerlediğinde daha kötü bi hal alıyor stresle alakalı bir durum olabilir mide ilacı verirler büyük ihtimalle tek yaptıkları şey bu zaten...
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki
Bıktım doktorlardan ilaç fayda etmiyor bana artik sen o dediğim kürü bir dene istersen

Bende de reflu dedi endeskopi de ama boğazımdaki yumru hissi sanki orda kocaman kütle var. Doktora gidiyorum bakıyor birşey yok reflu diyor ama artık biktim. Yanma olmazsa yumru hissi oluyor yumru hissi olmazsa yanma hissi oluyor biktim tükendim 1 ay da 5 kg verdim

Bende de reflu dedi endeskopi de ama boğazımdaki yumru hissi sanki orda kocaman kütle var. Doktora gidiyorum bakıyor birşey yok reflu diyor ama artık biktim. Yanma olmazsa yumru hissi oluyor yumru hissi olmazsa yanma hissi oluyor biktim tükendim 1 ay da 5 kg verdim
Boğaz reflüsünü anlamak çok zor oyüzden asit ölçer takılıyor bana sadece bikere asit Boğaz’a yükselmiş dediler neymiş ben reflü değilmişim aylarcada mide bulantıları çektim Allah kimseye vermesin 2endoskobi oldum hala Boğaz ağrılarım var bide Sjögren diye bi hastalık olma ihtimali var bilmiyorum çok çektim bende bu hastalık neyse şuara birde öksürük başladı arada buhar yapın boğazınıza iyi geliyor 👍🏻Sizi çok iyi anlıyorum

Back