Ankara'da protez tırnak yaptıran var mı ? Tavsiye yer arıyorum.. ve yaptıran arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Hatta fotoğraf ile yardımcı olursanız daha çok sevinirim :/
1- Kendi ana tırnağınız zarar görüyor mu ?
2- Ne kadar sürede bakım yaptırıyorsunuz ve doğal görünüyor mu ?
kuzucum ben yaptırmadım ancak kız arkadaşım yaptırmıştı sonucunu hatırlamak dahi istemiyorum ki istanbul da bir yerde yaptırmıştı hatırlamıyorum ama ana tırnağı çürüttüğünü hatırlıyorum :/
Ciddi misin ? Of çok kötü.. bende hiç yaptırmadım, yaptıran tanıdığımda yok o yüzden netten araştırayım dedim.. olumlu yorumlarda var olumsuz yorumlarda tam emin olamadım.. acaba yapan kişinin profesyonelliği ile ilgilimi diye.. çokta istemiştim yaa tüh içimde kalıcak :/
yaa bana kalırsa biraz profesyonellik isteyen bir iş ancak yinede güvenmiyorum ben en iyisi bile çok zarar veriyordur diye düşünüyorum bir ara bende çok istiyordum hala bazen istiyorum ama vazgeçiyorum sonra .. yine de içimde kalmasın diyorsan yaptır kuzu ya bir dahakine en fazla sütten dilin yanmış olur bir şey kaybetmiş olmazsın
hahah ilahi.. yaptırıyımda sana da iletirim gelişmeleri tabi vazgeçmezsem.. belki gerçekten iyi olur zararsız falan sana da söylerim yerini
yaa tabii canım belki de her hangi hiç bir zararını görmeyecksiin olur ya o zaman bana mutlaka haber ver benim de içimde kalmasın .. :)
Tamam balım.. gerçi bikaç dk önce büşra hevesimi bitirdi ama olsun yine de bi görüşücem
tabii canım o işi yapacak olan da anlatır heralde zararlarını , yoksa da zararı bende yaptırırım
Ben yaptirdim ve goruntu aynen bu sekilde oldu. Beysukent'te yaptirdim. Ama yaza dogru cayyolunda kendi tirnak dizayn yerimizi acmayi dusunuyoruz. Bu arada kendi tirnagin curumesi gibi bir durum yok, bu tip bir olay yasandiysa eger sanirim tecrubesiz kisiler ve kalitesiz malzemeden kaynaklnmistir ancak ben kesinlikle çürüme olayini duymadiml
Ben yaptirdim ve goruntu aynen bu sekilde oldu. Beysukent'te yaptirdim. Ama yaza dogru cayyolunda kendi tirnak dizayn yerimizi acmayi dusunuyoruz. Bu arada kendi tirnagin curumesi gibi bir durum yok, bu tip bir olay yasandiysa eger sanirim tecrubesiz kisiler ve kalitesiz malzemeden kaynaklnmistir ancak ben kesinlikle çürüme olayini duymadiml
ben yaptırıcam ankaradanım.. bi zararı oldugunuda sanmıyorum ama cankayada veya tunalıda bulup yaptır orası daha lüx ve saglam yerler
Beysu kentte kaça yaptrdınız acabaa:)
orayı bilmiyorum ama istanbuldan bi arkadaşım 150ye yaptırmıstı.
sizin dediğiniz takma tırnak nasıl acaba? arkadaşımın bana anlattıgına göre kendı tırnagınızın üstüne hamur gibi bişey koyuyolarmıs üstüne de protez tırnagı yapıştırıyolarmış v e çok sağlam oluyomuş kırılması mümkün değilmiş. 1 ay durdu tırnagında sonra cıkarttı tırnakları çok güzel oolmustu hiçbi zararı da olmamış
siz dde bundan mı bahsediyorsunuz acaba hanımlar? ben malatyada oturuyorum sanırım burda yaptırılcak biyer yokturolsa yaptırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?