• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankarada part-time ev islerine yardimci olabilecek bayan ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

duygutipi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
5
0
36
Ankara
merhaba
dikmen keklikpinarinda oturuyorum
hafta ici bazen cumartesileri de olabilir ev islerine yardimci olacak,utu ve yemek yapacak saat 8-12:30 yada 13 calisacak titiz,duzenli,durust,kesinlikle sigara icmeyen,isini aksatmayak bir bayan ariyorum,ilgilenenlerin mesajlarini acil bekliyorum

merhaba
dikmen keklikpinarinda oturuyorum
hafta ici bazen cumartesileri de olabilir ev islerine yardimci olacak,utu ve yemek yapacak saat 8-12:30 yada 13 calisacak titiz,duzenli,durust,kesinlikle sigara icmeyen,isini aksatmayak bir bayan ariyorum,ilgilenenlerin mesajlarini acil bekliyorum
merhaba günlük ev işleri yapma tarzında belirli saatlerde gidip gelebileceğim bu işe uygun olduğumu düşündüğüm için size yazıyorum .sigara kullanmıyorum özelden mesaj gönderemediğim ve telefon numarası da veremediğim için kendimi size detaylı olarak anlatamıyorum.görüşmek isterseniz mesaj gönderebilirsiniz bu sitede zaten ilanım da var .hoşçakalın

tekrar merhaba,
ilaninizi okumayi basardim :),sitede yeniyim de,ancak siz bakici olmak istiyormussunuz,ben bakici aramiyorum,ben evdeyim zaten,ev islerini yapacak(cam,hali,kapi,koltuk silecek,yemek yapacak,utu yapacak,dort dortluk temizlik yapacak)birini ariyorum,yuzyuze gorusmek en iyisi ama nasil olacak?

Back