• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da panik atak tedavisi için uzman arıyorum..Zor günler yaşıyorum..

rubrik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
52
1
46
Ankara
Konuyu psikoloji bölümüne de açtım ancak bir sonuç alamadım, bir de burada derdime derman aramak istedim.

Ankara'da panik atak tedavisi için acilen uzman önerilerinize ihtiyacım var.Hala ilaç tedavisini sürdürmeme rağmen şu sıralar cidden zor günler yaşıyorum..Mümkünse sgk ile anlaşmalı ya da anlaşmalı olmasa bile makul ücretlerde önerebileceğiniz ya da tecrübe ettiğiniz uzmanları söylerseniz çok sevinirim
Benim duyduğum uzmanlar arasında prof. dr. Baki Aksın Sürmeli ve Atilla Soykan- Çiğdem Soykan var bu uzmanları bilen duyan tecrübe eden arkadaşlar var mı acaba?Bir de Madalyon psikiyatri Merkezini duydum ancak hakkında olumlu yorum kadar olumsuz yorumlar da ağırlıkta...Yardımlarınıza önerilerinize çok ihtiyacım var...

Ayrıca bunu yenebilmiş arkadaşlar varsa nasıl yendiniz nasıl başettiniz ya da yenenleri başedenleri tanıyanlar bilenler duyanlar önerileri olanlar tavsiyeleriniz benim için önemli çok zor günler yaşıyorum hayatımı kabusa çevirdi bu illet, bütün yaşam enerjimi aldı...

var canım ben varım.... çok kötü bi durum biliyorum ama ilaçsız yendim....bir aktardan getirttiğim çaylar ve nefes egzersizleriyle yendim... nefes alamadığında çık dışarıya yürü.açıldığını farkedeceksin.uzmanlar diyor yarım saatlik yürüyüş 1 antidepresan... sonra ilaçlar yan etki de yapıyor.ya zayıflatır ya şişmanlatır vs. ankarada ofelya hanım var bu işle uğraşıyor.malesef param yetmedi tedavi için. ama görüşmek için gitmiştim çok iyi davranmıştı.ee malum para yetmeyincede iş başa düştü:) sana tavsiyelerim:

İnşirah suresini bol bol oku,Allah'a sığın...

melisa ve kantaron çaylarını düzenli kullan

nefes alamadığını hissettiğinde, sakin ol ve nefesini tut uzunca ölmediğini göreceksin ve nefes alman düzene girecek

kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış

bi süre haberleri veya müge anlı tarzı iç karartıcı programları izleme

umarım iyileşirsin... ama o çayları baya uzun süre kullandım...sabırlı olmak lazım.. çok geçmiş olsunnnnn

benim de panik atağım var :(
Ankaradan Batmana geldim ilk günler çok kötüydüm ailemden ayrılmak sevdiğim şehirden ayrılmak bambaşka bi ortam beni çok germişti, kan ter içinde uyanıyodum,gece boyu 50 kez uyanıyodum zaten, göğsümde öküz oturuyodu sanki derin nefes almak imkansız olmuştu, sonra atakların arası açıldı ama hala oluyo, ayın bazı günleri benim içim çok kötü geçiyo özellikle geceler,dua ede ede uykuya dalıyorum :(
ilaç kullanmadım hiç, kullanmayıda düşünmüyorum çaresiz kalana kadar, yürüyüş ve çaylar işe yarıyo melisa çayı rahatlatıyo mesela, kitap okurkende kafamı boşaltıyorum

bende panik atak hastasıyım malesef çok araştırdım ve çok gitmek istediğim bir doktor ofelya thomas araştır ankarada ..internette videoları falan da var çok tatlı bir bayan

Konuyu psikoloji bölümüne de açtım ancak bir sonuç alamadım, bir de burada derdime derman aramak istedim.

Ankara'da panik atak tedavisi için acilen uzman önerilerinize ihtiyacım var.Hala ilaç tedavisini sürdürmeme rağmen şu sıralar cidden zor günler yaşıyorum..Mümkünse sgk ile anlaşmalı ya da anlaşmalı olmasa bile makul ücretlerde önerebileceğiniz ya da tecrübe ettiğiniz uzmanları söylerseniz çok sevinirim
Benim duyduğum uzmanlar arasında prof. dr. Baki Aksın Sürmeli ve Atilla Soykan- Çiğdem Soykan var bu uzmanları bilen duyan tecrübe eden arkadaşlar var mı acaba?Bir de Madalyon psikiyatri Merkezini duydum ancak hakkında olumlu yorum kadar olumsuz yorumlar da ağırlıkta...Yardımlarınıza önerilerinize çok ihtiyacım var...

Ayrıca bunu yenebilmiş arkadaşlar varsa nasıl yendiniz nasıl başettiniz ya da yenenleri başedenleri tanıyanlar bilenler duyanlar önerileri olanlar tavsiyeleriniz benim için önemli çok zor günler yaşıyorum hayatımı kabusa çevirdi bu illet, bütün yaşam enerjimi aldı...

seni çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin sanada bütün panik ataklılarada.bende panik ataklıyım ve ilaç kullanıyorum paxera iyi geliyor doktorum bir yıl düzenli kullanmamı istedi bu düre sonunda tamamen geçeceği veya uzun aralıklarla dönem dönem olabileceğini söyledi.ilacımı düzenli içiyorum çok şükür şuan iyiyim arada hafif yoklasada ciddi birşey yok.ama ben atak anında şunu farkettim kendimi kastığımı ve çok sıktığımı o an ben napıyorum dedim kendimi rahat bıraktım ben napıyorum dedim kendşi kendime bütün kaslarım gevşedi biraz rahatladım.bide şunu dene burundan nefes al karnını şişir ve ağızdan bırak nefesini işe yarıyor.çok zor bir durum gerçekten yaşamayan bilemez:50

Desteğiniz tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bu illeti ancak yaşayan anlayabilir...

Ben yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanıyorum ondan önce de 1yıl kadar doktora gitmemekte direndim kendim yenmeye çalıştıım ama olmadı..İlaç kullanıyorum ama işin ilginç tarafı ilaç kullanmadan önceki halimden daha beter durumdayım şuanda..İlaçla etkileşim yapabileceği için bitki çaylarını kullanamıyorum ilaca başladığımdan beri..2yıldır kpssye hazırlanıyorum öğretmenlik için sanırım onun stresi tetikliyor biraz da..

Büyük bir şehirde yaşıyorum ve daha çok otobüste trafikte alışveriş merkezinde kalabalık ortamlarda sıkıntılarım tavan yapıyor resmen..Hani ölümden öte köy var mı derler ya ben gidip geliyorum o ölümden öte köye sanki..Artık evden çıkabilmek bile sorun olmaya başladı benim için, gidişhatımı hiç beğenmemeye başladım..

durusevgi ve zynp_efe; Ofelya Thomas'ı duydum ve araştırdım ancak böyle mucizevi tedavilere inanmayın falan diyorlar ama insan çaresiz olunca her şeyi denemek istiyor, tabi işin bir de maddi boyutu var Ofelya thomas için ciddi bir rakam vermek gerekiyor, ne yapacağımı bilmiyorum artık.

Dualarımı okuyorum hep, inşirah suresi yasin ve duhan sureleri...Rabbim hepimize şifa versin, yardımcımız olsun inşallah...

Cınnah caddesınde madolyon psk merkezımwar netten telını alabıelırsın bıde ssk bagkur varsa bellı bır kısmını karsılıyor

Back