Ankara’da özel kadın doğum doktoru tavsiye

Aroni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
3
0
36
Ankara’da tavsiye edebileceğiniz ilgili ve işinin ehli özel kadın doğum doktoru hangileridir? Ümit korucuoğlu için Koru hastanesindeki olayın doktoru deniliyor. Doğru mu, bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Neden canım, ben de doktor araştırıyorum da yorumuna denk geldim.
Cumartesi günü doğum yaptım orada hiç iyi bi hastane değil ilgi alaka yok normalde sezeryandan sonra 2 gün kalınıyo ben pazar günü eve resmen koşarak geldim. Gece serumum bitti sabaha kadar kolumda kaldı söylememize ramen gelip çıkarmadılar sabah vardiya değişiminde zahmet edip çıkardılar. Resmen psikolojim bozuldu. Ameliyathane de erkek hasta bakıcılar var göğsünden aşağını açıyolar sen rahatsız mısın hiç aldırış etmeden. Ben söylemeliymişim erkek istemiyorum diye nerden bileyim ben. Bütün kollarım mor kan alınan iğne yapılan. Daha sayim mi

Anladım canım hiç düşünmeyeyim orayı o zaman. Çok geçmiş olsun

Ankara’da tavsiye edebileceğiniz ilgili ve işinin ehli özel kadın doğum doktoru hangileridir? Ümit korucuoğlu için Koru hastanesindeki olayın doktoru deniliyor. Doğru mu, bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Ben çok yakında kendisinde doğum yaptım herhalde kaç tane yaparsam yapayım yine ona giderim reklam ve güzelleme kesinlikle değil. Sezeryandan sonraki gün sıfır ağrı ayağa kalktıysam o ve anestezist emine hoca sayesindedir. Doğum sonrası hastanede defalarca ebesi anestezisti kendisi ziyaretime geldi hiç yalnız hissetmedik kendimizi. Hamilelik takiplerinde hiç sorun yaşamadık her zaman etik ve disiplinli çalışır telefonunu acil durumlar için verir. Doğumdan 30 gün sonraki sorunuza bile tüm detaylarıyla cevap verir iyi insandır.Hastasını para olarak görmez.Skandaldaki isim de kendisi değildir.

Çok aydınlatıcı olmuş. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Instagram'da Zahide Küçük diye bir dr var. Konuşması ses tonu çok sakinleştirici. Ankara'da olsam kesinlikle en azından denemek için gitmek isterdim. Hastaları hep memnun görünüyor. Bir araştır istersen canım

Zahide hanımla epiduralsiz baya baya doğal doğuran var mı ben de merak ediyorum. Çünkü sosyal medyadaki tüm videolarda gebeler prensesler gibi ıkınıyorlar doktorun 'aşkım bebeğim' iltifatları içinde, bağırma yok, kendinden geçme yok. Epidural etkisiyle böyle doğumlar olur da acaba epiduralsizde nasıl tavrı Zahide hanımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…