• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankarada oyun kulübü..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Baharcan16

MİNİK KUZUM
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.215
0
116
Diğer
Merhaba,
17 aylık bir kızım var .ankara küçükesatta oturuyoruz.kızım bütün gün benimle evde olduğu için sorun yaşamaya başladık.misafirliğe gittiğimizde güvenlir bir yer olduğuna emin olana kadar ağlıyor.diğer çocuklarla oynamayı bilmiyor.hep yanında beni istiyor.bu yüzden ankarada haftada 2 gün götürebileceğim bir oyun kulübü veya yaşıtlarının olduğu bir kreş arıyorum.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..varmı böyle yerler bildiğiniz...

merhaba benim oğlum 14 aylık oyun kulübü veya kreş duymadım (araştırmadım gerçi) ama bahar aylarından itibaren bir oyun grubu kurabilmeyi istiyorum

merhaba benim oğlum 14 aylık oyun kulübü veya kreş duymadım (araştırmadım gerçi) ama bahar aylarından itibaren bir oyun grubu kurabilmeyi istiyorum

Bizede haber verirsen seviniriz..Ankara bu tür organizasyonlar açısından eksik bari kendimiz bişeyler yapalım..sıkılıyo kuzucuklar..

slmbenimkuzu da 18n aylkoyun grubuna katlırız bizde cankayada oturuyoruz

arkadaslar artık ankarada da neşe erberk anaokulu acıldı:) play grup annelı bebeklı gurplar cok sevılıyor.tavsıye derım .internettende arastırabılrıısnız okulun gorselelrı mevcut.görüşmek dileğiyle sevgiler

Back