Doğuma Hazırlık Ankara'da önerilen bayan kadın doğum uzmanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Medical Park’ta doktorunuz kimdi acaba?

Merhabalar hayırlı olsun ben de ikiz bebek bekliyorum ben Hrs de Tarık Aksu ya gidiyorum ve çok memnunum

Yeni doğum yapmış biri olarak Esra Çabuk Cömerti öneririm.Lokman Hekim Hastanesi Akay da doğumum oldu.1 ay kadar oldu normal doğum yaptım şuan bebeğimde ben de çok sağlıklıyız çok fazla dikişlerim olmadı doğum sırasında yeterince açılmam olduğu için rahattım.Doktorumun bana verdiği temkinler ve güven duygusu da ekstraları.Allah hayırlısıyla kucağınızı almayı nasip eder inşallah.

Merhaba,
Medikal parkta esra aktepe de doğum yaptım. Çok ama çok üzücü bir doğum hikayem oldu. Bebegim kuvezde kaldi. Bu süreçte de esra hocanin ne bir desteğini gördüm ne de yardimini. İçimde ona karşı hep bir şüphe olmasina rağmen sanki merhametli biri gibi gelmisti. Bu yüzden devam ettim ona. Ama dogumdan hemen sonra 1 dakika bir vizit kontrolunden sonra bidaha yüzünü göremedim. Hatta dogumdan sonra kanamam çok oldu aradim telefonlarima dahi bakmadi. Düşünün dogumdan sonra kontrole gelmem gerektiğini bile eşim sormus asistanina öyle öğrendik. Hala içim acır doğum yaptığım günü düşününce. Bu sebepten doktorunuzun önce samimiyetine inanin. Başıniza ne gelirse gelsin size olan destigine bakin. Benim yaptigim hataya düşüpte pisman olmayin.

Canım itiraf etmem gerekirse ben de gebeliğimin başında Esra hanıma gidiyordum. Ancak bana çok ilgisiz gelmişti böyle hasta değil de müşteri gözüyle bakıyor gibiydi. Pek ısınamadım zaten 2/3 kere gittikten sonra başka hastaneye geçtim ve şuana kadar çok memnunum. Daha önce hastası olan insanların yorumları da hep pozitif.. Gerçekten doktor seçimi çok zor. Geçenlerde sancım oldu doktorum hemen gel dedi gittiğimde beni araya sıkıştırdı nstye vs bağladı baya ilgilendi sağolsun..

Ne güzel farkına varabilmissiniz en azindan. Benim tercih etme sebebimde zekai tahir gibi hastanelerde görev yapmış olmasiydi. Çok vaka görmüştür tecrübelidir diye düşünmüştüm. Benim için esas olan mesleki yetenekti. Meger doğum sürecinde doktorun desteği samimiyeti 1. sırada önemliymiş. Çok ama çok pişmanım ama yaşananları geriye alamiyosunuz

Sanırım artık MedicalPark’ta değil, doktor arattığımda bulamadım.. Kötü tecrübe olmuş sizin için..

Sanırım artık MedicalPark’ta değil, doktor arattığımda bulamadım.. Kötü tecrübe olmuş sizin için..

Ben Akay hastanesindeki İrem Güler Özgür’ü kesinlikle tavsiye ederim. Muayenede ben istemeden direkt kendisi üç boyutlu ultrasonla bakıyor, bebeğin yüzünü görene kadar uğraşıyor. Zekai tahir çıkışlı olduğu için çok tecrübeli ve bilgili bir doktor. Doğumda ben çok panik oldum çünkü son anda değişti, sezaryen olmak zorunda kaldım. beni öyle güzel sakinleştirdi ki anlatamam Doğumda benimle öyle konuşmasa ben panikten bayılacaktım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba kızlar, Ankarada kadın doğum uzmanı arayışına girdim. İlk hamileliğim o yüzden stresliyim. Normalde, Zahide Küçüke gitmeyi planlıyordum ama hastane pakete ilaveten 1500 tl daha doktor ücreti istediklerini söyledi Zahide hanıma talep çokmuş Bütçem 6500 max , sizce ne yapmalıyım ? internette Dilek özdur ve Şükran ÇAkmakın adlarını da çok duydum bu doktorlara giden varmı veya başka bayan doktor tavsiyesi olacak var mı bana , lütfen yardım ediniz

Paket için ne kadar istemişlerdi? Bir de Zahide hanımın muayene ücretini biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…