- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
aaaa sen de mi hamilesin?çoooook sevindim..tebrik ederim..çok sevindimm canımm hayırlı olsunnevet eskisi kadar pek giremiyorum buralara bende. şimdi tesdüfen başlıklara bakarken gördüm bende seni şükür ben de öyleyim. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı naip etsin
Saol canımm teşekkür ederimmaaaa sen de mi hamilesin?çoooook sevindim..tebrik ederim..
Sincan bana çok ters kalıyorOoo hayırlı olsun canımm hamişsiinnnben de ankaradan. bende sincan koruda dr. kudret hanımı düşünüyorum 3 tanıdığım onda yaptırdı norma doğum ve çook memnunlar çok tatlı bir kadınmış
aa canımm sanadaaaaSincan bana çok ters kalıyorhayırlı olsun senin de bu arada
Nerde oturuyosun ki? :) Aslında Sincan evime çok uzak değil Bağlıca’da oturuyorum ancak işyerim Çukurambar’da muayenelere de işyerinden gitgel yapıyorum.. gerçi medical park da zıt kalıyor şimdi düşündüm deaa canımm sanadaaaabana da çok çok yakın değilde benim ev her yere çok uzak zaten :)
ben eski istanbul yolu üzerinde ankara kapsına yakın oturuyorum. Göksu park tarafları falan diyim benim de iş yerim kazan ilçesinde çünkü :)Nerde oturuyosun ki? :) Aslında Sincan evime çok uzak değil Bağlıca’da oturuyorum ancak işyerim Çukurambar’da muayenelere de işyerinden gitgel yapıyorum.. gerçi medical park da zıt kalıyor şimdi düşündüm de
5 hafta oldu canım..gitmedim henüz doktora..senin ne kadarlık?Saol canımm teşekkür ederimmsenin ne kadarlıkk
medical park diyince ben sizi batıkentte oturuyo sandım..Nerde oturuyosun ki? :) Aslında Sincan evime çok uzak değil Bağlıca’da oturuyorum ancak işyerim Çukurambar’da muayenelere de işyerinden gitgel yapıyorum.. gerçi medical park da zıt kalıyor şimdi düşündüm de
ooy maşallah miniğimizee5 hafta oldu canım..gitmedim henüz doktora..senin ne kadarlık?
senin de olmuş baya ne güzel..haftaya ctesi günü gitmeyi planlıyorum.6 haftalık olmuş oluyor..keseyi görmeyi ümit ediyorum..kimseye söleyemedim keseyi görmedim diyeooy maşallah miniğimizeebenimde 7+4 canım. paar günü bebişi gördük kalbi duyduk şükürler olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne zaman gidicen çok erken gitme zaten
Ben de keseyi görünce bile söylemedim boş gebelik vs olabilir diye. pazar günü görüp kalbi duyunca ailelere söyledik sadece arklarıma bile hala söyleyemiyorum nazar vs vs olur die :) ben 5+5 te keseyi görmüştüm karındansenin de olmuş baya ne güzel..haftaya ctesi günü gitmeyi planlıyorum.6 haftalık olmuş oluyor..keseyi görmeyi ümit ediyorum..kimseye söleyemedim keseyi görmedim diye
bakalım inşallah ben de ctesi görürüm..ayh ben dayanamadım yakın 1-2 arkadaşıma söledimBen de keseyi görünce bile söylemedim boş gebelik vs olabilir diye. pazar günü görüp kalbi duyunca ailelere söyledik sadece arklarıma bile hala söyleyemiyorum nazar vs vs olur die :) ben 5+5 te keseyi görmüştüm karından
Kayınvalidem batıkentte oturuyor.. doğuma yakın orda kalırım artıkmedical park diyince ben sizi batıkentte oturuyo sandım..
Ben dun kudret hanimla gorustum korudan. Gercekten anlatildigi kadar sicak cana yakin ve iyi biri. Ustelik para goz de degil dun ikili test icin kan verdim hemen nmarasini verdi 7 24yazabilirsin sonucunuda burdan yolla bosuna buraya gelip para verme die kontrolum 1ay sonra.ne zor bir süreç bu doktor arayışı Allah hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıb etsin.
Kime karar verdiniz benim doktorumda cok tatli candan merak ettim:)Çok sağolun.. Ben çok doktor gezdim sonunda kendime yakın hissettiğim, enerjisiyle her daim hastaları pozitif tutan doktorumu buldum :) Hepimize hayırlı doğumlar
Memorial’da Nesrin Fener’e gidiyorum :)Kime karar verdiniz benim doktorumda cok tatli candan merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?