• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada olup ilaca ihtiyacı olanlar

elifimm83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
296
0
96
Ankara
arkadaslar ilaca ihtiyacı olup Ankara da olanlar bana acil ulasın
ozelden msj atın
son kullanma tarihi 2010
yurtdısına gidiyorum gitmeden ilacları gercekten ihtiyacı olanlara vermek istiyorum

tatlım kimse almadıysa ben alabilirim ücretini ve ilaçları yazarsan sevinirim ben henüz ilaçlarımı almadım

arkadaslar ilaca ihtiyacı olup Ankara da olanlar bana acil ulasın
ozelden msj atın
son kullanma tarihi 2010
yurtdısına gidiyorum gitmeden ilacları gercekten ihtiyacı olanlara vermek istiyorum

canım benim çok ihtiyacım var 4. deneme için lütfen yardımcı olurmusun ankaradyım

elifimm 9 deneme için çokk ihtiyacımm var. özelin kapalı.ilaçları verip vermediğin hakkında bilgi verir misin lütfen çok acilll

ozelimi nasıl acabilirim bilen varsa bana anlatabilir mi

bu yakınlarda deneme yapacak varsa puregon 600 luk 1 kutum var 2009 eylulde doluyor suresi o yuzden bu donemde yapacaklar varsa onlara verebilirim. simdi eczane ile gorustum raporu olan kutusunu 262 ytl ye alabilirmis ben 150 ytl ye vericem.

gonal f 450 lik son kullanma tarihi 2010 olan ilacım var oda raporla 188 ytl miş onuda 100 ytl ye vericem

ilgilenenler 29 mayısa kadar benden ilacları alabilirler daha sonra Ankara da olmayacagım kimseye veremezsem yanımda goturucem.

üst kısımda anasayfanın yanında kullanıcı paneli var o bölümden msjlarda açabilirsin özelini.gonal f ben alabilir miyim çok ihtiyacım var

ben de alabılırım canım .. temmuzda tedavıye başlayacagım ... ben ankarada yasıyorum .. gelıp senden bızzat alabılırım .. eger olursa benı cok mutlu edersın .. bu arada ozel mesajlarını kullanıcı panelınden acabılırsın

simdi ozel mesajlarımı acabildim sanırım bana ordan yazabilirsiniz

kusura bakmayın hep giremiyorum internete ama
cumaya kadar vaktim var bundan sonra takip edicem msjlarınızı daha sık

Back