Ankarada olanlar yardım lütfen

Ojeli-Ejderya

.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
289
Puanlar
303
Yer
İst
Merhaba kızlar. Ankarada apart veya yurt gibi biyerde 2 3 ay kalınacak belki daha fazlada olabilir. Kalacak kişi erkek ve öğrenci değil. Ankarayı bilmiyor. Dolayısıyla sıkıntı sorun yaşamayacağı tek kişilik bi yer arıyoruz. Ev arkadaşı gibi bişey istemiyoruz. Tek kalacak. Önerileriniz bildiğiniz bi yer var mı?

Not; semtleri bende bilmiyorum ancak sıhhiye hacettepe ye yakın veya tek vesaitle gidebileceği biyer olsun. İnternetten baksakta semt vs bilmediğimiz için anlamıyoruz.

Merhaba kızlar. Ankarada apart veya yurt gibi biyerde 2 3 ay kalınacak belki daha fazlada olabilir. Kalacak kişi erkek ve öğrenci değil. Ankarayı bilmiyor. Dolayısıyla sıkıntı sorun yaşamayacağı tek kişilik bi yer arıyoruz. Ev arkadaşı gibi bişey istemiyoruz. Tek kalacak. Önerileriniz bildiğiniz bi yer var mı?

Not; semtleri bende bilmiyorum ancak sıhhiye hacettepe ye yakın veya tek vesaitle gidebileceği biyer olsun. İnternetten baksakta semt vs bilmediğimiz için anlamıyoruz.
Genellikle Bahçelievler ve Emek bölgesinde bahsettiğiniz şekilde apartlar var. Ulaşımı da çok kolay metro, dolmuş ve otobüs var. Bu bölgeye bakabilirsiniz.

Bahçeli , Gazi , Demirlibahçe ve AOÇ nin oralarda evler var tabi kira fiyatlari ne oldu hiç bilmiyorum

Bahçeli, Emek, Gazi Mahallesi olabilir.
Keçiören'de Dutluk, Asfalt, Tepebaşı, Kızlarpınarı gibi yerler de olur.
Hepsi güvenli ve yaşanılır yerlerdir, ulaşım da kolaydır.

Devlet kurumlarının misafirhaneleri var hem yurt hem misafirhane olarak kullanılıyor dsi, karayollari,başkent konukevi vs. arayıp sorabilirsiniz

Back