Bir sürü değişken var.
Kykda mi kalacaksın, özel yurtta mi. Birileriyle eve mi cikacaksin, kaç kişiyle?
Ben okurken KYK kredisi 220, benim şehrimde ev kiralari ortalama 350 liraydı. Ama 500e daha güzel evlerde oturanlar vardı. Ben daha çirkin,kalorifersiz bir evi pazarlıkla 270 liraya tuttum,ona da içine ev arkadaşı aldım

yani ev kiraları ugrasirsan 2ye de bulursun, 4e de, 8e de. İçinde tek de yaşayabilirsin, 2-3-4 kişiyle kirayı da bölüşebilirsin.
Bu tamamen senin seçimine kalmış.
Ya da ev eşyaları. Kimi heves eder gider ,gereken her şeyi sıfır alır birkaç bin harcar, kimi spotculardan alır daha ucuza bulur, kimi mezun olanlardan, eşyasını 'yeter ki alın,nakliyat sizden' diyen insanlardan bedava alır. Ya da kimi benim gibi 'ne gerek var' der,çamaşır makinası almaz, kirlileri biriktirir,üniveriste çevresinde pek çok olan çamaşır makinacilara verir

kimi kaloriferi yakar evde şortla gezer, kimi Kasım'da evde içlik hırka oturur,kimi evler merkezi ısıtmalidir, herkes kadar ödersin
Gibi gibi gibi...
Ya da yemek yaparken. Kimi her gün makarna yer, kimi yemek yapamaz her gün dışarda yer, kimi okulun yemekhanesinden cok ucuza yer.
Ayrıca bazı hocalar sırf kendi yazdı diye kitabını almayı zorunlu tutar,onu da fahiş fiyattan sattirir. Kimi hoca hiç takilmaz, flash verir kendi bilgisayarından çalışırsın.
O kadar değişken ki... Bir ortalama söylemek doğru olmaz.