Ankara'da nerelere gidilir?

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Yaklaşık 1 saattir brunch için orjìnal bır mekan aramaktayım ama maalesef bulamadım son umut KK'da kesin vardır ama maalesef bole bır baslıkta goremedım.
Istanbuldan sık sık arkadaslarım gelır ve geldıklerınde resmen kıvranırım yok kı bı denızımız ne yapalım ?

Gıttıgımız ve hosumuza gıden yerlerı yazsak nasıl olur?

350 bin tane AVM var. Oralara gidilir... valla bana da gına geldi artık gidecek yer bulamamaktan.
Geçenlerde bi arkadaşım geldi İstanbuldan, kalk gezelim dedim.
Kızı aldım Kuğulu'dan Sakarya'ya kadar yürüttüm... eee dedi... eeesi işte bu kadar dedim.
Bana sürekli çıkıp gezsene kızım diyen kız gitti, aman otur evinde nereye gidecen zaten yer yok diyen biri geldi :roflol:
Güzel topic, bence de paylaşalım.
Ben bi düşünmeye başlayayım bakiim.. anca bulurum... CADIARZU

Monapisa yok anacim yok bosa dusunme 25 yildir bu sehirdeyim adam gibi gezilecek yerler yok son 1 yildir ewime yakin olmasi munasebetiyle cukurambar tarafindayim ama cafe olayi bunaltiyo beni

haftasonu kaçamağı için ahlatlıbel derim çok güzel yürüyüş falan yapılıp kafa dinlenir yada gölbaşı kalacak yerlerde var hem ama artık alışveriş merkezi çok bunaltıyo insanı yaa:hulya:

ayy ewet ya bıktım AVMlerden
ewe yakın olduğu için Çukurambara takılıyorum
oradada 4 mekan sıktı :S

şu yorumdan sonra bu şehirden soğumuştum zaten iyice buz oldum diyebilirim en iyi benim memleketim canım memleketim gez gez bitmez yemyeşillopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
papazın bagı dıe bı yer varmıs orya nasıl gıdılıyodu gazıosman pasa tarafında

arabayla gidiyorsan Filistin caddesinin sonundan yol sola kıvrılıyor
sanırım 100 metre sonra sağda kalıyor

otobüsle gideceksende güvenparkta çiçekkçilerin olduğu üst geçitin hemen altından otobüs kalkıyor
muavine söylersen indirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…