Ankara'da Nerelerden Mezuniyet Balom İçin Abiye Elbise Bakabilirim?

kesinlikle karum diyorum ben de mezuniyet kıyafeti arayan biri olarak gittim gördüm neredeyse mağazaların %70'i abiye üzerine. gitmeni tavsiye ederim ama fiyatları biraz pahalı. sıkı bi pazarlıkla aradığını bulursun bnce olay gelsin

canım bende bu aralar aynı dertten muzdaribim tüm kızılayı gezdim ama bulamadım şık bi elbise.
arkadaşlarım ankamall deki forever new mağazasını önerdi oraya bakmayı düşünüyorum ama baloda pişti olmaktan korkuyorum

bu sıtede herkes karum demıs ama asırı derecede pahalı 1 kez gıyılecek bır elbıse 2 elbıse begendım oha super dedılde olabılır denılebılır cınsden bırıne 550 dıgerıne 950 dedıler kızılayda gordugum elbıselerde vardı orda kızılayda 100 cıvarıyken orda 300 karumdakı magzalar abıye uzerıne ama ucuk fıyatları var

kızılayda nerde buldun canım o kadar uyguna elbise? benim baktıklarımda hep 400-500 civarı

ızmır caddesınde tac abıye var canım orda 100 tl olan aynı abıye orda 200 kusurdu elıt var zıyagokalp caddesınde arkadasım 250ye aldı elbıseyı cok benzerı orda bıze 950 dedıler ızmır caddesınde secıl falanda var oraya bakabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…