- Konu Sahibi kahve_ve_lokum
-
ankara dedin bi tuaf oldumcok istiyorum tekrar orda yasamayı.ama sana bu konuda pekte yardımcı olamayacagım gibi..cünkü hiç bu tarz alışverişler yapmamıştım orda ama panorada fln baya güzel markalar var cankaya tarafında oturdum ben tek oraları bilirim.
İzmir cd Taç mağazası var, en çok bilinen, bu tarz şeylerin satıldığı yerlerden biri .
Ama benim sana tavsiyem Forever New mağazına kesinlikle bakman. Harika elbiseler var.Ankarada Ankamall de var sadece bu mağazadan.Ben şuan başka şehirdeyim, Ankarama geldiğimde gideceğim ilk mağaza olacaktır kendisi
cepa, armada, ankamall, panora,arcaduim, kızılay'da izmir caddesi,kentpart..
Karumda da vardır evet, ben unuttum oraları yazmayı. Kuğulupark tarafında. Hatta oraya gitmişken, tunalıyada bakabilirsin. Biraz pahalı olurlar sadece
hmm.. valla canım butik mağaza pek bilmiyorum ama muhtemelen tunalı'da bulursun arjantin caddesinde sanki görmüştüm, tam emin değilim ama =(
Ulus 'u bilmiyorum canım hiç gitmedim ama istersen dene şansını belki istediğin elbise oradan çıkar.. benim mezuniyetim mayıs'ta ama ben istanbul'dan elbise almayı düşünüyorum hem çeşit olarak daha fazla hemde bedenime uygun bir abiye bulabilirim
ziya gökalpdaaa müthiş yurt dısından gleen parcalalr var bir ugra derim :) ziraat bankasının karşısında hemen son dükkan ziya gökalp caddesi köprünnü orada sorarsan görteririlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?