• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ne kadar ?

Orman perisi olsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
1.562
2.848
133
38
Ankara’da yaşayan hanımlar. SiZlere bir sorum olacak. Evlerinize temizlik için yardımcı alıyorsanız ne kadar ödüyorsunuz ? 2021’de fiyatlar ne kadar oldu ?
okuyan ve cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Ankara’da yaşayan hanımlar. SiZlere bir sorum olacak. Evlerinize temizlik için yardımcı alıyorsanız ne kadar ödüyorsunuz ? 2021’de fiyatlar ne kadar oldu ?
okuyan ve cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Evin büyüklüğüne göre haftalık düzenli alanlara 200-250 arası duydum hep.

Memnun musunuz? Hangi semt? Ben çok memnun değilim de. İyi birisini bulursam degistircem. Ya da firmadan mi cagirsam diyorum
Memnunum Ankara'da bir çok semtte arkadaşıma gidiyor 3 yildirda devamlı olarak geliyor artık kafasına göre neresi eksik kalmışsa orayı yapiyir kendi düzeni var evde firmadan hiç memnun kalmadım vakti zamanında yok orayı yapmam bura dahil değil sürem bitti 5 saate çekip gidiyorlar hiç odada detaya gitmiyorlar en önemlisi bana gelen arkadaşin anlaşması Vileda ile yer silmekmis öyle olunca ilk ve son tecrübem oldu firma icib

Memnunum Ankara'da bir çok semtte arkadaşıma gidiyor 3 yildirda devamlı olarak geliyor artık kafasına göre neresi eksik kalmışsa orayı yapiyir kendi düzeni var evde firmadan hiç memnun kalmadım vakti zamanında yok orayı yapmam bura dahil değil sürem bitti 5 saate çekip gidiyorlar hiç odada detaya gitmiyorlar en önemlisi bana gelen arkadaşin anlaşması Vileda ile yer silmekmis öyle olunca ilk ve son tecrübem oldu firma icib
Ne güzel. Hangi semt? Keşke bana da gelse sizinki.

Bana uzun süredir gelen birisi var. Ben 200 veriyorum. Ama dün bazı kadınların 240tl aldığını duydum. Bu sebeple konu açtım. Sanırım bu yıl her şeye olduğu gibi evlere temizliğe de zam geldi. Ya da geliyor yeni yeni.
cevaplarınız için teşekkür ederim.

Back
X