Saç Kesim Şekilleri Ankara'da mezuniyet için öneri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
358
Ankara
Merhaba kızlar benim haziran'da mezuniyet törenim var, ve bildiğim iyi bir kuaför yok
Bana güzel makyajda yapabilicek çankaya'da önerebileceğiniz yerler varmı?
saçlarımı yandan çok abartlılı olmayan bir topuz yaptırmayı düşünüyorum. Ve makyajımda aşırıya kaçmayacak şekilde profesyonel olsun istiyorum. Hatta makyajdan önce cilt bakımı falanda düşünüyorum. Farklı yerlerde olabilir ama birbirine yakın yerler olursa çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkür ederim

kesinlikle karumda 3.kat c koridoru 386 numara. songül var orada kadın mükemmel. cihan bey var saç için. ikisiyle de tanıştıktan sonra başka hiçbir kuaföre gitmiyorum

ankarayı hiç bilimyorum canım ama takip ettiğim bir video kanalında kız çay yolunda şahika kuaföre saçını yaptırmıştı, 2 3 videoda var bence çok güzel olmuştu. Hepimizin bildiği yabancı video sitesi var ya (söylemek yasak mı bilmiyorum ) oraya topukluayakkabim yazıp aratınca kanalı çıkıyor canım, bakabilirsin kendi anlatıyor zaten:)

Teşekkür ederim canım, bakıcam dediğine hemen :)

Kızlar başka önerisi olan yok mu 15 gün kadar kaldı baloma ve aklımda hiçbir yer yok henüz:26:
birde makyajın yaklaşık fiyatları ne civarlarda oluyor?

canım kuaför öğrenirsen bana da söyle:)ama şunu biliyorumki benim arkadaşlarımda mezuniyet için makyajlarını kuaföre yaptırdılar bahçeli ve beşevler civarında çok kötü olmuştu, doğallıktan çok uzak bildiğin baya boyuyolar canım bence sen kendin çok hafif bahar makyajı yap doğal dursun:)

Benim yüzümde su çiçeği izleri varda aslında tek makyaj yaptırma sebebim o ben pek günlük kullanımda kapatıcı fondöten falan kullanmıyorum ondan dolayı bir yerde yaptırmak istiyorum elimde olmadığı için göz makyajında tek istediğim aslında düzgün çekilmiş bir eyeliner. Kendimde istediğim şekili bazen veremiyorum eyeliner'da, önemli bir gün olduğu için dışarda yaptırmak istiyorum diyebilirim. ama doğal olmalı tabikide. Bahçeliye yakın bir yerdeyim ben ondan dolayı o mevki aslında benim için iyi olurdu ama araştırmak lazım iyice. Bugün elbisemi almaya gittiğimde karumdaki yerle konuşucam bakalım ne kadar fiyat istiyecekler. haber veririm sanada canım

bana sorarsan hiç arama çünkü en yakın mahalle kuförünün yaptığı saçla lüks bi yerde yapılan saç aynı oluyor. biz arkadaşlarla anlaşıp panoradaki parisli cemil e gittik. duymuşsundur belki avm lerde var parisli cemil. saç ve makyaja 100tl almasına rağmen hiçbir artı özelliğini görmedim. aksine bize indirm yaptığı için ezici tavırları vardı çalışanların . yani hiçbirimiz beğenmedik saçımızı. verdiğimiz paraya değmedi en azından. makyajda ise aydınlatıcı sürmücekmisiniz dediğimde aydınlatıcı mı tarzı bi soruyla karşılaştım o kamuflaj makyaja girio sizinkine dahil değil dendi. yani bir aydınlatıcıyı dahi sürmekten sakınıldı .

bizim haricimizdeki diğer arkadaşlarda orta seviyede bir kuaföre saç makyaj 50-70 tl arası vermişler. ve onlarda beğenenmiş. kısacası kımse memnun olmuyor:) yani bana sorarsan kafana göre gir bi yere yaptır

haklısın canım bende sana katılıyorum hele böyle lüks yerlerde indirimle bir şeyler yaptırıyorsan daha fena oluyor dediğin gibi bir afra bir tafra zaten o indirimde d ebir şey olmuyor en güzeli gidiyorsan o kadar sosyetik(!)bir yere parana kıyıcaksın beğenmediğinde de onların ağzının payını vericeksin paramla yaptırıyorum bedava mı yaptırıyorum elin düzgün çalışsın diye tersliceksin aslında bu indirimli gitsende geçerli çünkü sen sesini çıkarmadıkça sanki onu da sanki bedava yaptırıyosun 100lira yani az mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…