Ankara'da metroyu su bastı

Höyytttttttt o Izmir bu Ankara duruma göre davranirikkk:)))

Eee bizde o zaman öyle yaparukkk..

Aman neyse ya, organik ürünlerime su vermem gerek:)

Bir ara paylasacagim, büyük hobim..

Su baskininda zarara ugrayanlara gecmis olsun, insallah gerekli calismalar yapilsin, insanlar magdur olmasin..

Yine görüsürük ins baciimm byyyy:)

Son düzenleme:
Yok yok aratilip cikmis belli :) çünkü ilk o resimler cikti hahha :) yemezler :) ama İzmir caps leri bir harika araya onuda attiriverin :)

Bi iki üç gün aşağıya inmedim ne hale gelmiş öyle

Yalnızz öyle tweetler geliyo ki Sayın Vali geceleri kuru sarıyo sanırım ben onu anladım

Bende şüphelenmiyor değilim
Ankara Valisi de İstanbul Valisi'ni örnek alıp doğu şiveli bir tweetle işi çözebilir.

Son düzenleme:
@siminya: melih gökçek şu an masanın altında saklanmış twit okuyor. başka bir sekmede de tarayıcıya "1928, ankara, sel, chp" yazmış görsel arıyor....

Bu gençler bir harika ya

Sevgili AKP'liller siz Ankara'nın hali için gürültü koparacak mısınız? yoksa dilinizi mi yutacaksınız

kendi düşüncenize yakın olanları alıntılıyorsunuz da farklı olanları alıntılamıyorsunuz sanırım, neyse benim için fark etmez..

somadaki olay için yazacak çok şeyim olur aslında da kendi yaramı kanatıp duruyorum o yuzden musadenizle o konuyu es geçiyorum

yaptıgınız şakaları da begendim ayrıca olay chp yada akp belediyesi degil çünkü, bu izmirde olunca takdiri ilahi, ankarada olunca melih gökçek hatası olmuyor benim gözümde. her nerede 15 dk lık yagmurla o şehir sular altında kalıyorsa yetkililerin bunun hesabını vermesi gerekir. ama bir yerde sel oldugunda onunla dalga geçip, kendi yönettigin şehirde yagdıgında ortadan kayboluyorsan belli ki bi hata vardır

bence bizim tüm yetkililerimizdeki hata egolarından dolayı suçu kabullenememe durumu neyse bu felaketi yaşayanlara Allah yardımcı olsun, her zamanki gibi can kaybı olmadıgı için de sevinelim, taa ki bir sonraki sele kadar

Kavga istiyorsaniz başka kapiya...

Gul gul oldum ya gelmisler burada Izmirin selini konusuyorlar. Yok sus havuzuymus bilmem neymis. Ahahahaha siz ikiniz hep yazin ya

Melih basgani takdir ettim adam sozunun eri cikti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…