Tebi atara atar,gidere gider,ironiye ironi yapar onlarMizah olarak iyi bir tweet o taam mı
Google caps aramalari baslamis :)
Mizah olarak iyi bir tweet o taam mı
melih başgan bir söz verdiyse tutar.
Nankörlük etmeyin 1893'te New York metrosunu da su basmıştı
ankara'da aniden bastıran yağmur nedeniyle adeta göle dönen yollarda, çok sayıda araç mahsur kaldı.
[ımg]http://i.radikal.com.tr/542x290/2014/06/05/fft81_mf2215500.jpeg[/ımg]
ankara - akşam saatlerinde ankara'da etkisini artıran yağmur, özellikle kuzey ilçelerde etkili oldu. Trafikte ilerlemeye çalışan sürücüler, adeta göle dönen yollarda zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler yolda kaldı. Bazı araçlar orta refüjden geri dönmek zorunda kaldı. Iş yerlerinin önleri suyla kaplandı. Park halindeki araçların yağmur suları arasında kaldığı görüldü. Ankara'ya deniz geldiğini söyleyen bir vatandaş, rögar kapaklarının tıkandığını ve her yağmurda aynı şeyleri yaşadıklarını dile getirdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise su birikintilerinin arasında kaldı. Bazı vatandaşlar otobüs duraklarında yağmurun geçmesini bekledi.
Bu arada ankara metrosu7nu da su bastı. Ankaralılar metronun durumunu fotoğraflayıp twitter hesaplarından paylaştı.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/ankarada_metroyu_su_basti-1195736
Yalnızz öyle tweetler geliyo ki Sayın Vali geceleri kuru sarıyo sanırım ben onu anladım
Bende şüphelenmiyor değilim
Yok normal yazsanizda ben üzerime alincagim yada alinmayacagim seyleri bilirim:))
Benden alinti beklemeyin zira zaten yyazimi okuyan herkes kime oldugunu bilir, herkesin akli basinda..
Ayrica yazdigim hicbir yazidan ve cevap yazdigim kisiden geri adim atmam zira düsünmeden yazmam, ne yazdigimi bilirim..
Soma da ki tepkimi mi merak ettiniz?
Orada da gördügüm/ görebildigim gercekleri yazdim, simdiki gibi..
Olay eksikliklerin giderilmesi, iscilerin calisma sartlarinin iyilestirilmesi, suclularin bulunmasidan vs vs..cikarilip, iktidar ve karsitlari catismasina dönüstürüldü..
O zamanda söyledim, karsitlar saldiriya gectikce, iktidar savunmaya gecti ve olmamasi gereken seyler oldu, olaylar tamamen baska noktalara geldi..
Saka yapalim o zaman bende saka yapayim hadi hep birlikte...
Geliyor sakalar:))))
Hahaha bende konu acaba İzmire gelmiş mi diyecektim :)
Hayırdır neden yazık İzmire?
Gönderdiğimiz balıkadamlar,goldollar yetmedi ikinci bir kolluk kuvveti mi istiyor Ankara ??
İzmirin seli Ankaranın selini döver mi yoksa ?
Derdini anladım aslında.
Demek istiyor ki Chp'nın belediyesinin bulundugu yerde Akp'nin belediesinin oldugundan daha kötü sel oluyor daha da beter görüntüler oluyor.
Tahribatları çarpıştırıyor aklınca.
Tam da altyapı eksikliği heryerde olur bunun o bölgesi bu bölgesi olmaz diyecektim şu yazılanı görünce vazgeçtim.
Makaraya capslere devam bayanlarrr..
Nieee Ankaraya doğal aquapark mı yapılıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?